Most vettem egy pc tápot, de nem tudom hogyan szereljem be?
Figyelt kérdés
Van rajta egy jó nagy venti, alsótápos a házam, de nem tudom, hogy a venti felfelé vagy lefelé legyen? kábelek kifelé vannak, ha felfelé van. fsp gold 5002013. máj. 8. 16:34
1/7 anonim válasza:
Akkor mondjuk lefelé legyen?...
Minek veszed meg ha nincs semmi segítséged, és nem értesz hozzá?Amúgy írja a használati útmutató...
2/7 BM-Striker válasza:
Ventillátor fölfelé kábelek befelé, máskülönben merre fújná a levegőt?
Fordítsd meg egy másik tengely mentén....
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem írja... Köszi a választ!
2013. máj. 8. 16:38
4/7 A kérdező kommentje:
de a venti ott szívja a levegót, és akapcsolónál fújja ki. ha így van akkor az oldallap felöl vannak a kábelek, ami nem áll a legjobban egy átlátszó falnál
2013. máj. 8. 16:39
5/7 A kérdező kommentje:
akkor a venti fönt a kábelek kint
2013. máj. 8. 16:40
6/7 anonim válasza:
Ház függő,mert ha a tápnál alul lyukacsos,akkor lefelé.
7/7 A kérdező kommentje:
igen alul lyukacsos, porszűrővel. Csak kisebb a lyukacsok lefedése mint a venti nagysága
2013. máj. 8. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!