Töcsi kérdése:
Nem akar Bootolni a laptopom. Miért?
Figyelt kérdés
Vettem új ASUS K55VD-SX291D laptopot(FREEDOS) biosban beállítottam hogy disabled és hogy az 1. helyen a cddvdw állt. elmentettem,újraindítottam,és nem bootolja a lemezt...
mit kell még tennem hogy bootolja?:D
2013. máj. 7. 20:24
1/13 uno20001 válasza:
Amit disabledre állítottál, azt állítsd enabledre.
2/13 A kérdező kommentje:
így beadott valami mást,de azután megint vissza a freedosra.. ugyan az:S
2013. máj. 7. 20:35
3/13 uno20001 válasza:
Milyen CD van benn? Minek a telepítője?
4/13 anonim válasza:
És ha te írtad akkor hogy írtad azt a telepítőlemezt?
5/13 A kérdező kommentje:
próbáltam win7tel meg win xpvel is,de adtak hozzá egy asus lemezt ,amin ez áll:this disc supports Windows 7 64bit only ce disque n'est compatible qu'avec la version 64-bits de windows 7
2013. máj. 7. 21:00
6/13 A kérdező kommentje:
én irtam az xp-t és a z1ik win7et, neroval dvd-re külön külön. az iso fájlt beraktam daemontoolsba,és azt másoltam dvd-másolással(azaz kibontva,nem az iso-t másoltam)
2013. máj. 7. 21:01
7/13 uno20001 válasza:
Az a lemez amit adtak hozzá, az valószínűleg a drivereket tartalmazza. Saját magad írtad ki a Windows 7 vagy XP telepítőjét egy cdre?
8/13 A kérdező kommentje:
igen
2013. máj. 7. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!