A lenti konfigurációhoz milyen tápot és házat vegyek?
Nem tudom eldönteni, hogy elég-e ennek 450W, vagy többre menjek? Nem tervezem felturbózni, meg belepiszkálni.
Alaplap: Gigabyte B75-D3V Intel B75 LGA 1155 ATX
Proci: Intel Core i5 3470 3.20 Ghz 4C 6M HD2500 TDP77W -32GB/1600
Memória: Kingmax DDR3 1600Mhz/8Gb
HDD: WD 1TB - WD10EZRX
VIdeókártya: GIGABYTE GF GTX650 OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E GV-N650OC-2GI
Köszi a segítséget!
Nehogy megvedd a GTX650-t.
HD7750 szintű kártya,ami 24-25 ezer forint.
Ez meg 35 ezer jézusom.
Abból bőven HD7770-t vagy GTX650Ti-t veszel,de akár HD7790-t is.
De ha te szeretsz kidobni 10 ezeret akkor oké.
Mire lenne a konfig egyébként?
Mert játékra nagyon szar.
Főleg hogy a vinyó tetű lassú lesz op. rendszer alá,adattárolásra van kitalálva.
Inkább írd le mire szeretnél gépet és mennyiből,mert ez így egy kalap szar.
Hát, igazából nincs mit hozzáfűznőm agentK-hoz, +1
Ja, ez így nagyon szar összeállítás.
omfg
50 ezres proci mellé ilyen fos kártyát... Minek i5? hacsak nem munkához kell, egy fx 6300 bőven jó és még egy 7850 is belefér.
Árat mondj mennyi a max amiből össze akarod rakni
Nincs is értelme válaszolni a kérdésre,mert ez egy szar konfig.
Ha változtatsz akkor nyílván más táp kell.
OK, szar konfig, amit itt adtak már korábban mások azt meg az üzletben szarozták le, mert meghibásodik, meg ez a megbízhatóbb, most kinek higgyek? Ezekről a cuccokról csak jókat olvastam eddig, mindenhol ajánlották, miért lenne szar? Igaz eltérek a témától, de most már érdekel...
Amúgy ha összeget akartok, akkor 165k-ból tegyetek össze egy olyan gépet, ami játékra, Adobe szoftverek (CS6) zavartalan futtatására alkalmas. Ne melegedjen túl és ne szarjon be 2 év alatt, de ha lehet bírja tovább. xD Most már kíváncsi vagyok. Iponnal csak úgy gyertek, ha rendesen linkeltek, mert ott soha nem találok semmit, amiket itt olvasok.
az hulyeseg amit agentK ek mondanak " alkalmatlan jatszani"
nekem egy g630 dualcore procim van es egy gt440 es vidikari, es a bf3 megy mediumon 60-70 fps el.
de hogy kapj valaszt a kerdesedre is akkor ezt vedd melle:
haz: AEROCOOL PGS Strike-X ONE 11.900 ft
tap: AEROCOOL VS-600 600W OEM 14.853 ft
ipon.hu
Szar az a táp.
Inkább ne adj itt tanácsokat,ha nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!