Danee006 kérdése:
Ez a gép milyen lenne? Minden összeillik mindennel? Táp elég neki?
Figyelt kérdés
Processzor
AMD FX-6300 Black Edition dobozos
Alaplap
Asrock 970 Extreme3
Memória
Kingston DDR3 1600MHz 8GB HyperX XMP BLU KIT2 CL9
Videokártya
Sapphire HD7870 OC GHz Edition 2GB DDR5 PCIE3.0
Belső merevlemez
Seagate 1TB 7200RPM SATA-III 64MB ST1000
Számítógépház
Sharkoon T5 Economy Fekete
Tápegység
Corsair CXM 430W Moduláris 80+ Bronze
Optikai meghajtó
Samsung SH-118AB/BEBE DVD-olvasó SATA Fekete OEM
Rendszerhűtő 3x
Xilence Pro 120mm Transparent Kék LED
2013. máj. 7. 00:52
1/6 anonim válasza:
Igen össze illik, nekem is ilyen konfigom van csak gtx 660 vga val :P szépen megy majd minden, mondjuk én 500-550 wattos táp alá nem adnám.
2/6 anonim válasza:
ha megkérdezhetem mi a halálnak ide 500-600w?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..
3/6 anonim válasza:
Én FSP tápot és Tahiti GPU-s 7870-et vennék, porba tiporja azt a gagyi GTX660-at.
4/6 anonim válasza:
Azért annyira nem gagyi a gtx 660...igaz én is Tahitis 7870 et akarok majd, de ez is bőven visz mindent :) ár érték arányban az Ati verhetetlen és a teljesítménye sem utolsó
5/6 anonim válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval én is FPS tápot ajánlanék, nekem is az van egy FPS Raider 550 esem van ez bőven elég tuninghoz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!