Linkelnétek egy DX11-et 64bites Win7re?
Figyelt kérdés
Mellesleg a GTX650Ti 1GB-om bírná a DX11et?2013. máj. 6. 22:12
2/11 anonim válasza:
játékok telepítő dvd-jén esetleg lehet dx frissítés, de amúgy nem szükséges, mert mint az előző is írta az része a win7-nek.
3/11 A kérdező kommentje:
De, nekem a Win7 azt írja hogy DX10 van fent a gépemen, nem a 11. És ha pl. a FryCry3-at DX11-re rakom, már is ingadozik az fps. Pedig GTX650Ti-vel mennie kéne DX11be legalább közepes grafon egy rakatnyi fps-el.
2013. máj. 6. 23:04
4/11 Komplikato válasza:
A FarCry3 alatt Dunia (2?) motor van, ég világon semmin sem megy jól kimaxolva DX11 alatt.
5/11 P.O.C. válasza:
Hol írja ezt, hogy Dx10 -ed van csak?
Itt nézd meg: írd be a start menü kereső mezejébe vagy a futtatásba "dxdiag" idézőjelek nélkül, nyomj entert és nézd meg a rendszer fülön.
6/11 A kérdező kommentje:
Dxdiag-ba már DX11-et ír, de a Windows ezt írja:
2013. máj. 7. 18:11
7/11 P.O.C. válasza:
Ott nekem is, de annak szerintem semmi jelentősége nincsen.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 7. 19:31
9/11 anonim válasza:
10/11 P.O.C. válasza:
Hát, ennyit a Windows diagnosztikai rendszeréről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!