Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagy le a gép Far Cry 3...

Mitől fagy le a gép Far Cry 3 felvétel közben win8 alatt?

Figyelt kérdés

próbáltam Fraps-el,Bandicam-mel,Dxtory-val,de mindig ugyan az... Far Cry 3 felvétel közben 10-15 perc után lefagy a gép... a kép nem mozdul,és a hang így beakad,vagy hogy mondjam... ha várok utána egy félpercet,bejön egy kék képernyő ami kiírja,hogy a gép újraindul,és ha tudni akarom a hibát,keressek rá erre: DPC WATCHDOG VIOLATION

csak far cry 3 rögzítés közben történik,nagyon zavaró,hogy tudom orvosolni?

mellesleg beírtam,hogy DPC WATCHDOG VIOLATION FIX,és ezt találtam:

[link]

nem tudok jól angolul,de olyasmi szerintem,hogy frissítsem a drivereket,de egyedül a vidikártyámét szoktam frissíteni... mit kell még?

gépem:

AMD Athlon 64 X2 5000+ (Dual Core 2,6Ghz)

2,5GB 533Mhz DDR2 RAM

Galaxy Nvidia Geforce 9600GT OC Edition

Az egész egy Fujitsu Siemens brand gépből indult,noname Fujitsu Siemens alaplappal,gépházzal,és egy 260W-os Fujitsu Siemens táppal...

2013. máj. 5. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy valamid nem támogatja a win8-t, lehet alaplap, vagy hangkártya. Frissíteni kell a drivereket.

De lehet alaplap firmwaret kell frissteni, az meg nem egyszerű...

2013. máj. 5. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ma van harmadik napja,hogy bent van

vidikari,lehet,hogy az zavar be? eddig az első két nap semmi gond nem volt vele csak ma kezdte... első két nap is játszottam vele,egyébként pont most fagyott le pedig nem is videóztam...

2013. máj. 5. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézd a mindennek a honlapját, és hogy a driverek támogatják-e win 8-t, ha nem szedd le az újakat.

Amúgy a rendszer fel volt dobva, és a kártya csak utána volt belerakva, mert akkor újra kellett volna húzni a rendszert.

És akkor itt van elrontva.

2013. máj. 6. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!