A kindle vagy valamelyik hasonló könyvolvas felolvassa angolul a szöveget?
Elég sok olyan van ami IGEN, felolvassa. A leírásukban benne van, ha tudnak ilyet. Most konkrétan Kindle modellből nem tudom melyik képes rá.
De pl. azt hiszem Koobe Juniorhoz láttam olyan "főzött ROM"-ot, amiben kicserélték magyar nyelvűre a felolvasó részt!
Most átfutottam az összes Kindle leírását és nem találtam ilyen funkciót.
Ámde nem meglepő módon találtam pl. ilyet 2011-ből:
Ez egy hack leírása amivel magyar nyelvű felolvasót tettek Kindle 3-ra. Gondolom angol nyelvűt is lehetne rá tenni.
A "jó minőségben" viszont fogas kérdés, mert én még PC-n se ismerek olyat ami jó minőségben olvas fel, beleértve a vakoknak készült ilyen programokat se, mint pl. a Shark.
A Kindle3 (keyboard) felolvassa, nekem a fent linkelt magyar felolvasó hack is telepítve van, ezért magyar nyelven is felolvassa.
A Kindle 4 nem rendelkezik audióval, ezért se felolvasás, hangoskönyv, zene, háttérzene funkció nincs benne.
Compare Kindles - a lap közepe táján
#8 Igen, kiejtése. Teljesen felismerhetően mondja, hangsúly is ott van, minden. Nem fog szónokversenyre menni, de a szavak szintjén teljesen rendben van. A többi már egy nyelvi szinttel feljebb lévő probléma :)
#9 Jónak jó, bár én nem nagyon használom, nekem elég ha a beépített szótárban ránézek a fonetikára mert tudom a szimbólumokat. De természetesen lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!