Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit jelent ez az eset figyelme...

Mit jelent ez az eset figyelmeztetés?

Figyelt kérdés

Végre sikerült 'lencsevégre' kapni:D Eddig nem írta ki soha. Ma akartam frissíteni a jelszóval, de rosszra kattintottam, és elkezdett valami mást tölteni. Fogalmam se volt hogy mit, így bezártam feladatkezelővel. Utána meg valamiért törlődött az egész eset security:S(hogy kapná be:D) Újra telepítettem, és most ezt a figyelmeztetést szokta kihozni.

[link]

Jobb alsó sarokba írja. Vagy nincs semmi gond? Köszönöm válaszaitokat=)

2013. máj. 4. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak pillanatnyi szolgáltatás alvás volt. Ha csak egy pillanatra látszik, akkor nincs probléma, egyből "felébred" a processz, és végzi a dolgát.

A tesco szerintem még nyitva van, a butiksor is sokáig nyitva szokott lenni.

2013. máj. 4. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:
xDxD Látom a részletekre is oda figyelsz=) nem volt kedvem kivágni csak az üzenetet. Amúgy igen csak 2-3 másodpercre jelzi csak. Köszönöm. És ha már a tesco, akkor a lottózót szerettem volna megkeresni, de nem találtam. Nem tudom hirtelen hogy 16:00 vagy 18:00 ig van nyitva. De már mindegy mert lekéstem:D Nah de köszönöm a válaszod. Mert a pipa.
2013. máj. 4. 17:37
 3/6 csacsi2 ***** válasza:

5-ös verzióról frissítetted 6-osra?

Csak mert az oldalukon is írják hogy teljesen új telepítés javasolt! először én is frissítettem és voltak ilyen megakadásai, majd levakartam rendesen azaz uninstall után a fájlrendszermaradványokat és a registry bejegyzéseket is és azóta hibátlanul fut!

Ha a beállításokat először elmented telepítés után csak visszaállítod, de én azt is újrakonfiguráltam.

2013. máj. 4. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Neem nem, mikor kijött a 6-os, akkor azt szedtem le és telepítettem újra az 5-ös helyett. Ezt a bénázást már a 6 os verziónál csináltam:D
2013. máj. 4. 19:24
 5/6 csacsi2 ***** válasza:
Nem is úgy értettem csak hogy fent volt az 5-ös és arra frissítettél rá anélkül hogy előtte uninstalláltad volna az 5-öst. Amúgy teljesen meg vagyok elégedve vele!
2013. máj. 4. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Előtte letöröltem az 5-öst, és úgy raktam fel a 6-ost. Jajah én is meg vagyok vele elégedve. Eddig soha nem volt semmi baj. Amikor volt valami akkor jelzett, de ki is irtotta.
2013. máj. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!