Vélemények erről a PC konfigról?
Elsősorban játékra használnám ezt a konfigot :
Videókártya : ATI Radeon HD7770 1GB DDR5
Processzor : INTEL CPU Core i5 2400S 3,1GHz/6MB S1155
Memória : Kingston 4GB DDR3 1800MHZ
Alaplap : Gigabyte P67A-D3-B3
Tápegység : Cooler Master RS500-PSAPJ3-IT 500W
Hangkártya : Creative SoundBlaster Audigy SE 7.1 OEM (Kell az EAX támogatás, nem szórakozásból veszek hangkártyát, viszont ajánlani lehet :D)
Monitor : LG FLATRON W1934S (1440x900 natív)
Optikai meghajtó : Samsung SH-224A 22x sata
Merevlemez : Western Digital 500GB
Árban felfelé semmiképpen sem szeretnék tovább felmenni.
Főként ilyen játékokra használnám : Assassin's Creed 3, Blacklight : Retribution, Dead Island : Riptide, Talán néha-néha Battlefield 3...
Mielőtt kérdezné valaki, hogy miért ezt a monitort veszem; kisebb felbontás = kisebb hardverigény.
A válaszokat előre is kösz!
"Berbalaj: Akkor te annyira értesz a gépekhez mint egy óvodás."
Nem tudom kinek írta, de nekem tuti nem, egy napja használom ezt a fiókot, és még egyszer sem írtam titan-os konfigot. 120-ba hogy férne bele ember?
A táp meg azért nem jó mert vacka cwt beles. Azért
Jó, akkor én válaszolok valami értelmeset. AgentK azért mondott aránytalant, mert aránytalan úgy ahogy van.
Monitor nem HD, ilyen videokártya hozzá feleslegesen sokat tud. A videokártya meg túl gyenge a processzorhoz. A processzor pedig ár/érték viszonylatban nem a legjobb választás. Az a memória nem játékra való. A tápegységben kevés a védelem és túl erős a gép összteljesítményéhez képest. "Nem szórakozásból veszek" részt nem értem (pl egy hangtechnikusnak egyébként is 30 ezer alatti hangkártyával nem tud mit kezdeni), 7.1 pedig véleményem szerint felesleges, 5.1 bőven elég (ha nincs olyan füles vagy hangfal a lakásban akkor még ennyi sem kell, és EAX sem), főleg az ilyen árkategóriában szépen spórolnál az alaplapon és a hangkártyán is. Ha egyáltalán kell utána hangkártya. A merevlemez jó. Mondjuk.
Szóval ezt az EAX támogatósdis részt magyarázd el nekem légyszíves, utána ajánlok valamit.
A táp csak 350w-ot ad 12v-on és régi típusú belsővel rendelkezik, memória kevés.
Az alaplapból egy olcsóbb B75-ös is elég lenne, he nem akar sz később k-s i5-ös vagy i7-et venni, a 2400s áráért már van 3570 is.
Hát nem egy erőmű, de nem is olyan rossz. A VGA még egyelőre jó, de az új játékok alatt már igencsak megizzad, persze nem kell mindent ultra beállításokon tolni...
A processzor szerintem is inkább egy i5 3570 legyen, kb. ugyanennyibe kerül és az már ivy bridge.
A monitor valóban túl kicsi, szerintem játéknál ne add 22"-nál alább.
Memóriából elég az 1600Mhz, viszont legalább 8 giga legyen, a 4 elég sovány.
A hangkártyáról pedig mindenképpen lebeszélnélek, ez egy ősrégi típus, nagyon sokan panaszkodnak kompatibilitási problémákra az új Windowsok esetében. Sokkal jobban jársz egy Asus Xonar kártyával, mondjuk a DG pont ez az árfekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!