PackardBell 11BZ Notebook, megér 79.900 Ft ot? (Újan)
Szeretnénk venni egy notebook- ot, /netbook nem kell/ arra lennénk kíváncsi, hogy ezen a gépen szerintetek akadozás nélkül gördülékenyen megy-e a net? flash videók ne akadozzanak, és egy két aprócska program elfusson rajta szépen pl: skype? stb.stb.....
Amúgy legfőképpen internetezésre kell! videót nézni YouTube-on! Szóval a lényeg az, hogy szerintetek ez a hardver elbírja-e normálisan a netet, és ne fagyjon le minden második oldal megnyitása után! és egy két aprócska alkalmazás fusson rajta egyszerű játékok stb.
Nem akarok sokat költeni rá, mert játszani soha nem szoktam, a netbook, az nekem túl kicsinek tűnik tehát úgy gondoltam, hogy ez talán jó választás lenne! szerintetek megéri az árát, amire használni szeretném használni? szerintetek??
Tul:
(15,6" WXGA HD LED, 2GB DDR3, 500GB
HDD, WIFI b/g/n, AMD E1 Dual Core
Processzor, 64bit, 1,3Mp. kamera,
mikrofon, 3xUSB, DVD, író,
Kártyaolvasó, D-SUB, HDMI, GLAN, Linux, 2 év Garancia)
Alapból Linux van rajta, esetleg ezt le lehet cserélni, Windows 7 vagy 8 ra? de ha nem az se baj!
A válaszokat köszönöm szépen előre is!
Ha olcsó gépet akarsz venni, akkor keress egy használt üzleti kategóriás darabot.
Ilyenek például a Lenovo Thinkpad, A HP Elitebook és Probook, a Dell Latitude.
Ezek elpusztíthatatlanok és hozzák azt a teljesítményt, amire szükséged van.
Ez a szervíz árusít használt, de jó állapotú Lenovo Thinkpadokat és HP-ket is. Zuglóban például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!