Miért nem kapcsol be a gépem?
Elkezdett dörögni az ég ezért a falból kihúztam, mindennel együtt, tv-t,órát minden eg elosztról ment és azt kihúztam.Most visszadugtam de a gép nem kapcsol be.(Atöbbi igen)
Ami nagyon fontos: az adataim elveszhetnek a gépről vagy azok megmaradnak?
Mi lehet a probléma?
Béla válasza:
szerintem meg maradnak de próbáld meg a tápot hátul ki kapcsolni (hogy az O legyen lent) várj 5 mp-t és vissza (hogy az I legyen lent)ha így se jó akkor maradjon be kapcsolva szedd le a gépház oldalát és nézd meg hogy a led fények világítanak e ha igen akkor nincs nagy baj(tápegység hiba kb 10 ezer forintos tétel ) ha nem akkor alaplap gyanus (ez kb 15-25 ezer forintos tétel is lehet ) ha nem sikerül elindítani akkor kérd meg az egyik ismerősödet akinek hasonló idős gépe van mint neked hogy a winchesteredet be teheted e az ő gépébe hogy át másold valahova a te dolgaidat így megmaradnak de csak akkor csináld ezt ha van olyan ismerősöd aki egy kicsit is ért a gépekhez.Remélem tudtam segíteni
Igenműködés közben húztam ki, kapkodtam.
A gép egyáltalán nem reagál a bekapcsolásra, semmit sem...nem világít, nem ad életjelet...az ár nem érdekel, csak az adatok maradjanak meg, nekem csak az a fontos.
Okos ötlet volt....
Nagy valószínűséggel a táp adta meg magát,de lehet az alaplap is.
Amik nem voltak elmentve biztos elvesztek,de ha a táp halála megölte a merevlemezt,akkor akár minden ugorhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!