Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a gépem?

Miért nem kapcsol be a gépem?

Figyelt kérdés

Elkezdett dörögni az ég ezért a falból kihúztam, mindennel együtt, tv-t,órát minden eg elosztról ment és azt kihúztam.Most visszadugtam de a gép nem kapcsol be.(Atöbbi igen)

Ami nagyon fontos: az adataim elveszhetnek a gépről vagy azok megmaradnak?

Mi lehet a probléma?

2013. máj. 2. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Valszeg megmaradtak. Hálózati csatlakozókat is eltávolítottad?
2013. máj. 2. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Működés közben húztad ki?
2013. máj. 2. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Béla válasza:

szerintem meg maradnak de próbáld meg a tápot hátul ki kapcsolni (hogy az O legyen lent) várj 5 mp-t és vissza (hogy az I legyen lent)ha így se jó akkor maradjon be kapcsolva szedd le a gépház oldalát és nézd meg hogy a led fények világítanak e ha igen akkor nincs nagy baj(tápegység hiba kb 10 ezer forintos tétel ) ha nem akkor alaplap gyanus (ez kb 15-25 ezer forintos tétel is lehet ) ha nem sikerül elindítani akkor kérd meg az egyik ismerősödet akinek hasonló idős gépe van mint neked hogy a winchesteredet be teheted e az ő gépébe hogy át másold valahova a te dolgaidat így megmaradnak de csak akkor csináld ezt ha van olyan ismerősöd aki egy kicsit is ért a gépekhez.Remélem tudtam segíteni

2013. máj. 2. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Igenműködés közben húztam ki, kapkodtam.

A gép egyáltalán nem reagál a bekapcsolásra, semmit sem...nem világít, nem ad életjelet...az ár nem érdekel, csak az adatok maradjanak meg, nekem csak az a fontos.

2013. máj. 2. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Okos ötlet volt....

Nagy valószínűséggel a táp adta meg magát,de lehet az alaplap is.

Amik nem voltak elmentve biztos elvesztek,de ha a táp halála megölte a merevlemezt,akkor akár minden ugorhat.

2013. máj. 2. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Rájöttem...de már nem tudok mit tenni, viszont bízom benne hogy az adatok maradtak, minden mentve volt ami kellett, demondom én bármennyit fizetek rá csak az adatok ott legyenek mert ha azok elvesztem akkor kb végem van.
2013. máj. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!