Tudnátok mondani egy jó videókártyát ehez a géphez?
Max 20-25 ezerért szeretnék venni.Ez a pc-m configja:
Proci:Amd Athlon x2 250 3Ghz(2 magos)
Alaplap:Gigabyte GA-M720-US3 DDR2
Ram:4GB
"és a hd6670-ből sapphire-t vagy ati-t vegyek?"
XDDDDDDDDDDDDD
"Hát szerintem nem túl neves táp, de 550W bőven elég, ha csak ezt nézzük..."
Témában tudásod határtalan...
Nagyon sokat segítettetek a kérdezőnek... -.-"
"Hát szerintem nem túl neves táp, de 550W bőven elég, ha csak ezt nézzük..."
Úgy értettem, ha tényleg képes 550W-ot leadni, akkor bővel elég, de lehet, hogy csak névleges érték.
A kérdezőnek: (erre is lehetett volna normális választ adni, nem kigúnyolni -.-")
A Sapphire egy videokártya gyártó, az ATI pedig az AMD GPU-ja (grafikus processzor), ami hajtja a videokártyát.
Tehát a két gyártó nem ugyanazon a szinten van.
Az AMD legyártja az ATI Radeon HDxxxx alapjait és a videokártya gyártók ezt megveszik (Sapphire, Gigabyte, PowerColor, stb.). Te már az ő terméküket veszed meg.
"Úgy értettem, ha tényleg képes 550W-ot leadni, akkor bővel elég, de lehet, hogy csak névleges érték. "
Ez az érték nagy ívbe le van szarva, nekünk a 12V-os ágágak az érdekesek amik peak teljesítményhez képest röhejesek, ráadásul minőségi szempontból se sok jót lehet elmondani az adott Great Wall bélről.
"az ATI pedig az AMD GPU-ja (grafikus processzor),"
Mi van? Az ATi egy külön cég volt amit az AMD 2006-ban megvett.
"Az AMD legyártja az ATI Radeon HDxxxx alapjait "
Megterezi, a TSMC gyártja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!