Tápegységvásárlásnál mit kell nézni?
Figyelt kérdés
Mármint hogy ne tegye tönkre a többi hardvert. Meg ha egy olyan tápot veszek ami pl 700W-os és nekem egy 400W-os is elég de a későbbi fejlesztések miatt a 700ast veszem akkor az nem fogja tönkre tenni a többi alkatrészt?2013. máj. 1. 18:32
1/5 anonim válasza:
Márka, ezen belül típus, kell még az hogy alsó vagy felső tápos-e a házad. És nem, nem fogja tönkre tenni.
2/5 anonim válasza:
Először is írd le a géped adatait, és, hogy tervezel e 2 videókártyát meg ilyenek. Amúgy azt kell nézni, hogy elég legyen neked és, hogy minőségi legyen. Attól, hogy "nagyobb" a tápegység nem fogja tönkretenni a hardvereket. Én cirka 3 évig úgy használtam a gépem, hogy evett össz-vissz 120W-ot és 450W-os Corsair-em van és semmi gond.
3/5 anonim válasza:
Írd le a pontos konfigot,meg a jövőbeli terveidet vele.
4/5 A kérdező kommentje:
én már kérdeztelek titeket konfigokról és azok alapján amit leírtatok
Ezeket vettem meg eddig:
AMD Athlon II X4 750K BOX
ASUS F2A55-M LK (mATX) (AMD-FM2)
2x CORSAIR Value DDR-3 4GB/1333
HIS 7850 Fan 2GB GDDR5
Ezeket fogom:
XDL Happy-31 plexi oldalas Fekete
SEAGATE 500GB 7200rpm 16MB SATA2
A táp még nincs eldöntve
2013. máj. 1. 20:16
5/5 A kérdező kommentje:
a cél pedig majd valami bika videokártya és jobb processzor ha jön erre a foglalatra ha nem akkor csere majd intel i7re
2013. máj. 1. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!