A Battlefield 3 futna a gépemen /Notebookom van / -Intel i3-380M 2,53Ghz -8GB DDR3 memória -Nvidia Geforce 610M 1GB -Windows 7 64 bit -500 GB HDD -15,6 col 16:9 HD LED LCD kijelző?
Nem tom ki volt az a barom aki azt mondta ezen nem fut a battlefield 3 bátran tedd fel ennél sokkal rosszab konfigon is láttam futni ezt a játékot. Low-ba biztos menni fog de szerintem mediumban is simán megy.
Mondom higgy nekem simán menni fog ezen a gépen.
Hát ha tudnád mennyien mondták nekem hogy nem fut, főleg barátoktól kérdezgettem először , és ők vették el a kedvemet, mert szerintük kevés a videókártya stb...
Sok más oldalon is megkérdeztem, és ők meg azt mondták hogy a proci nem elég ...
Ezért gondoltam hogy ide is kiirom, köszi a választ megnyugodtam...
Hát igazából egy próbát megér az egész szerintem :)
Köszi a válaszokat!:)
Na, had oszlassam el akkor a homályokat :)
A processzorral nincs semmi baj, ennél sokkal régebbi is képes futtatni, nem azzal lenne a gond. A videókártya sokkal de sokkal gyenegébb, mint amennyit elbírna a processzor. De még ez is tudná futtatni. Az én közel 3 éves laptopom is vígan futtatja, ugyanezzel a processzorral, de egy sokkal gyengébb videokártyával: Egy 310M-mel :D Az pedig nem egy mai darab, és kategóriákkal gyengébb. Nyilván gagyin futtatom (800*600, low) de úgy csapkodja a 30 fps-t. Szóval a 610m-mel simán feljebb lehetne tolni a felbontást. :)
http://www.youtube.com/watch?v=jxwj2mubNlM
De itt egy videó, Ő sokkal sokkal gynegébb processzorral futtatja (mivel ennél a v.kártyánál nem nagyon számít már), ÉS 1366*768 + High-on, illetve ultrán. Nyilván szaggat, és kb 22 fps-sel megy, de hát ha leveszed sima HDra (1280*720) És lowra, akk sztem tolni fogja a 30-35+ fps-t.
Amúgy ilyenkor érdemes mindig először Youtube-on körülnézni, szinte minden konfigról vannak fent ilyen tesztvideók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!