Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Battlefield 3 futna a...

A Battlefield 3 futna a gépemen /Notebookom van / -Intel i3-380M 2,53Ghz -8GB DDR3 memória -Nvidia Geforce 610M 1GB -Windows 7 64 bit -500 GB HDD -15,6 col 16:9 HD LED LCD kijelző?

Figyelt kérdés
Ja és még valami ha azt mondanátok rá hogy nem megy akkor kérlek ha tudtok ajánlani rá valamilyen más FPS-t ami futna rajta annak örülnék ?

2013. máj. 1. 14:37
 1/8 anonim válasza:

Nem tom ki volt az a barom aki azt mondta ezen nem fut a battlefield 3 bátran tedd fel ennél sokkal rosszab konfigon is láttam futni ezt a játékot. Low-ba biztos menni fog de szerintem mediumban is simán megy.

Mondom higgy nekem simán menni fog ezen a gépen.

2013. máj. 1. 14:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát ha tudnád mennyien mondták nekem hogy nem fut, főleg barátoktól kérdezgettem először , és ők vették el a kedvemet, mert szerintük kevés a videókártya stb...

Sok más oldalon is megkérdeztem, és ők meg azt mondták hogy a proci nem elég ...

Ezért gondoltam hogy ide is kiirom, köszi a választ megnyugodtam...

2013. máj. 1. 14:48
 3/8 BM-Striker ***** válasza:

Elindulna, de low-on se lenne jó az fps.

[link]

2013. máj. 1. 15:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát igazából egy próbát megér az egész szerintem :)

Köszi a válaszokat!:)

2013. máj. 1. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Neked is Packbard Bell laptopod van ?:)
2013. máj. 1. 16:45
 6/8 Berti_92 ***** válasza:

Na, had oszlassam el akkor a homályokat :)

A processzorral nincs semmi baj, ennél sokkal régebbi is képes futtatni, nem azzal lenne a gond. A videókártya sokkal de sokkal gyenegébb, mint amennyit elbírna a processzor. De még ez is tudná futtatni. Az én közel 3 éves laptopom is vígan futtatja, ugyanezzel a processzorral, de egy sokkal gyengébb videokártyával: Egy 310M-mel :D Az pedig nem egy mai darab, és kategóriákkal gyengébb. Nyilván gagyin futtatom (800*600, low) de úgy csapkodja a 30 fps-t. Szóval a 610m-mel simán feljebb lehetne tolni a felbontást. :)

2013. máj. 1. 20:55
 7/8 Berti_92 ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=jxwj2mubNlM

De itt egy videó, Ő sokkal sokkal gynegébb processzorral futtatja (mivel ennél a v.kártyánál nem nagyon számít már), ÉS 1366*768 + High-on, illetve ultrán. Nyilván szaggat, és kb 22 fps-sel megy, de hát ha leveszed sima HDra (1280*720) És lowra, akk sztem tolni fogja a 30-35+ fps-t.

Amúgy ilyenkor érdemes mindig először Youtube-on körülnézni, szinte minden konfigról vannak fent ilyen tesztvideók :)

2013. máj. 1. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. máj. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!