WD MyBook World, hogyan?
Van egy WD MyBook World Edition NAS-osm. Eddig egy SMC routerre volt kötve, de most vettem egy másik TP LINK TL-WR741ND routert. Eddig úgy értem el, hogy TC-ben új hálózati meghajtóhoz csatlakoztam (Hálózati kapcsolat) \\\\Device Name\\Username...
Minden szép és jó volt az SMC-vel. Viszont, most nem tudom elérni. A DHCP menüben látom a routert, kap is ip-t, el is tudom érni a NAS admin felületjét is, de TC-ben (sem) tudok hozzá csatlakozni.
Ezeket az adatokat kapta a winyó
IP Address: 192.168.1.101
Default Gateway: 192.168.1.1
Viszont a router status felületén néha 192.168.1.1 néha meg 8x.6x.x6.1 (x helyén egy egy szám) van a WLAN Default Gateway-nél.
Ha jól tudom, esetleg manuálisan kellene megadni a winyónak az átjárót. De minek nem működik, ha automatikusan kéri le?
Lehet, hogy kicsit gyagyásan írtam le, de remélem egy szaki érteni fogja. Köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!