Újra raktam a gépet és a lentebb látható problémák merültek fel. Na de mitől és mi a megoldás?
Nos. A mai napon raktam fel egy WinXP-t egy HP gépre és kompletten minden probléma előjött.
1) Feltelepítem a Vidikártya drivert és ha egy média fájlra kattintok/az nvidia ikonjára jobb klikkel akkor elsötétül a képernyő, majd 2mp múlva visszajön és ennyi. Olyan mint mikor a felbontást állítom.
2) Feltettem a hangkártya drivert, de akkora sz**, hogy azt nem lehet elmondani. Serceg a hang, a mikrofont hol engedi hangfelvételre, hol nem. Ha engedi is nagyon nagyon halk. Illetve ha a hangerőszabályzót feltekerem max-ra akkor halkabb, mint ha mondjuk középre állítanám.
Ezek a problémák mitől jöttek elő? Régebben semmi probléma nem volt. Ráadásul egy 1 hónapos gépről beszélünk..
Tud valaki segíteni ezzel kapcsolatban?
Ja igen, elnézést.
Vidikártya egy Nvidia GeForce 7300 LE (érdekes, hogy Win7 alatt érzékelte az Nvidia oldala, WinXP alatt azonban már nem érzékeli)
Alaplapra pedig "Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower"
Hangkártya "Realtek ALC262 @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0] PCI"
Szerintem kezdd előlről.
Tiszta telepítéssel.
Majd chipset, audio, lan, stb. driverek.
Ezt most nem egészen értem. Az Nvidia-n belül van a tiszta telepítés, de az nem formázta meg a particiót (hál istennek).
Újratelepítettem a Vidikártya drivert, de ugyanúgy előjön ez a BlackScreen effekt.
Azaz, ha az Nvidia vezérlőpultjára kattintok bejön a fekete képernyő 2mp-ig aztán jó.
Azért megkérdezem...
Egy merevlemezed van egyetlen partícióval, vagy több?
Mennyi tárhelyed van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!