Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen HD7970 VGA-t vegyek?

Milyen HD7970 VGA-t vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy i7-3770k mellé egy erős VGA-t, csak nem tudom milyet.Nem igazán szeretném húzni, szóval egy OC-s változatra gondoltam jó hűtéssel.

2013. ápr. 30. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
ennek elvileg jó a hűtése,ha te magad oc-zod,akkor jobban jársz,mert ne akarj már elvégeztetni egy 5 kattintásos műveletet 5-10000 Forintokért...
2013. ápr. 30. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
jajj,link lemaradt: [link]
 3/6 anonim ***** válasza:
 4/6 anonim ***** válasza:

de ez se rossz:

[link]

a vapor pl 160 meg nem éri meg,ha érdekel...

2013. ápr. 30. 16:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor szerintem megpróbálom majd húzni, viszont ehhez a BIOS-ba kell valamit csinálni, mint a CPU-nál vagy ez máshogy megy.Erről a két kártyáról, mi a véleményetek: [link] és [link] . Erről a két kártyáról, azt olvastam, hogy eléggé jól húzhatóak, bár az MSI kártyájának eléggé borsós az ára.
2013. ápr. 30. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ újra, nem is hallottam, hogy ilyen rossz lenne az IntelStore, szerintem akkor az ASUS megveszem és akkor azt majd húzom.
2013. ápr. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!