Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gainward GeForce GTX 670...

Gainward GeForce GTX 670 Phantom mennyire jó kártya?

Figyelt kérdés

4 hónapja vettem egy vadiúj Sapphire HD7970 3GB DDR5 OC with Boost karit, de állandóan bedobta a "A képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt" hibaüzenetet. Vissza lett küldve, de ugyanilyet már nem tudnak beszerezni, másik modellt kell választanom.

Én a Gainward GeForce GTX 670 Phantom-ra gondoltam, mert már nem merek a gépbe rakni Radeont és gyári Overclocking karit.

Win7 Ultimate 64bit

Intel Core i7-3770 proci

MSI Z77 Mpower Intel LGA1155 alaplap

2x8GB Geil Evo LeggeraRAM

750W táp

2013. ápr. 30. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:

nem rossz vga, 7950 szint kb van hogy gyorsabb van hogy lassabb.

nálam is előfordult egy gigabyte 7870-nél a fenti probléma, de nem váltottam csak ezért nvidiára. Vettem egy asus 7870-et és már nem csinálja. Ne válts gyengébb kártyára egy hibás darab miatt.

Asus-t vegyél, és ne gyári OC-sat.

Vagy HIS 7970-et [link]

2013. ápr. 30. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
persze ha ott kapsz ilyet, melyik üzletről van szó?
2013. ápr. 30. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy mondta az előző. Ne válts gyengébbre ez miatt. Egyébként érdekes a történeted, mert nekem már jó ideje van Asus matrix 7970 platinumom, és még nem nagyon történt ilyen :) Egyébként ez az OC-s dolog, nagy hülyeség, mert amikor csak annyival van rajta több, hogy OC, akkor az az eredeti videó kártya, csak éppen felhúztak 100 Mhz-t(max) rajta, és 15e-vel drágábban adják. Hidd el, maradj nyugodtan a Radeonnál.
2013. ápr. 30. 16:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen válaszokat!

A Bluechipnél kapok új karit, 127E-ig van keretem.

Ti mit választanátok ennyiből?

2013. ápr. 30. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
AMD vagy Sapphire vagy Asus Radeon HD7970-et mindenképp.
2013. máj. 2. 09:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Sapphire HD7970 3GB DDR5 OC with Boost karival jártam úgy hogy dobálta a fenti hibaüziket.

Valami olyan kártya kellene, amelyiknél kizárt ilyen hiba, mert dolgozni veszem a gépet, leginkább grafikai munkára, modellezéshez.

2013. máj. 2. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!