Gainward GeForce GTX 670 Phantom mennyire jó kártya?
4 hónapja vettem egy vadiúj Sapphire HD7970 3GB DDR5 OC with Boost karit, de állandóan bedobta a "A képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt" hibaüzenetet. Vissza lett küldve, de ugyanilyet már nem tudnak beszerezni, másik modellt kell választanom.
Én a Gainward GeForce GTX 670 Phantom-ra gondoltam, mert már nem merek a gépbe rakni Radeont és gyári Overclocking karit.
Win7 Ultimate 64bit
Intel Core i7-3770 proci
MSI Z77 Mpower Intel LGA1155 alaplap
2x8GB Geil Evo LeggeraRAM
750W táp
nem rossz vga, 7950 szint kb van hogy gyorsabb van hogy lassabb.
nálam is előfordult egy gigabyte 7870-nél a fenti probléma, de nem váltottam csak ezért nvidiára. Vettem egy asus 7870-et és már nem csinálja. Ne válts gyengébb kártyára egy hibás darab miatt.
Asus-t vegyél, és ne gyári OC-sat.
Vagy HIS 7970-et [link]
Köszi szépen válaszokat!
A Bluechipnél kapok új karit, 127E-ig van keretem.
Ti mit választanátok ennyiből?
Sapphire HD7970 3GB DDR5 OC with Boost karival jártam úgy hogy dobálta a fenti hibaüziket.
Valami olyan kártya kellene, amelyiknél kizárt ilyen hiba, mert dolgozni veszem a gépet, leginkább grafikai munkára, modellezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!