Janee01 kérdése:
Újra indul a gépem, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépem beolvassa a dolgokat, minden ok. Aztán mielőtt elkezdené betölteni a windows-ot újra indul. már töbször újra raktam. egy ideig működik, aztán random módon egyszer csak újra ezt csinálja. a winchester lenne rossz?2013. ápr. 30. 11:05
1/3 anonim válasza:
Táp merevlemez, alaplap, elégtelen hűtés. Nem jelenik meg a képernyőn újraindulás előtt a "Temperature WARNING" felirat? Hoztak már hozzám olyan gépet, hogy el nem tudták találni mi a baja, és a BIOS-ban 55C-ra volt állítva az a hőmérséklet ahol újra indul.
2/3 A kérdező kommentje:
Semmi üzenetet nem ír ki. egyáltalán nem kezdi el betölteni a windost. beolvassa a merevlemezt ki írja, hogy ok, utána mikor meg kéne jelennie a windows logónak hogy tölt ahelyett egyszerűen újra indul. és ezt a körforgást csinálja amíg ki nem kapcsolom...
2013. ápr. 30. 12:01
3/3 anonim válasza:
Vagy merevlemez,vagy ram,vagy processzor.Nekem akkor csinált ilyet,amikor feljebb akartam állítani a processzoromat 30%kal.És hát be kapcsolt,de amikor erölködni kéne,akkor leáll és újra indul a gép.
A procikat kb 15-20%kal lehet általában,ha az alaplap engedi.
A ram akkor,ha hibás,ha több is van,akkor elég,ha csak az egyik nem jó.
A merevlemez lehet dögledezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!