Mitöl világit szinte folyamatosan a winchester működést jelző lámpa?
Szerintem valami program futhat a háttérben, amely használja a állandóan winchestert. Startmenü->futtatás "msconfig" -> az autoindítás fülön ki tudod lőni az automatikusan elinduló programokat. Amikről nem tudod, hogy mik azt is nyugodtan kiszedheted, nem megy tönkre a windows, mert ezek a programok nem létfontosságúak, hanem azok amiket te telepítettél fel. pl. a vírusirtód isbenne van a listában.
2. oka, ami eszembe jutott a vírusírtó. Nem lehet, hogy az bogarássza a winchestert vírusokat keresve? (mit használsz?)
Köszi a válaszokat. Első: kb egy hónappal ezelőtt volt nálam egy szakmabeli srác, aki megnézte szoftveresen (én nem tudom hogy) a winyó állapotát, és ezt mondta hogy viszonylag jó állapotban van.
Második: Avast figyel a gépen. Nem tudom hogy az dolgozik-e. De olyan elő szokott fordulni, hogy ilyen állapotban ha megnézem a folyamatokat, akkor semmi sem jelez CPU használatot, tehát az Avast sem, viszont a gép üresjárati folyamata szinte minden pillanatban 100%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!