Bekapcsolás után sípolás és power save mód?
Sziasztok, találkoztam már pár kérdéssel itt és prohardveren olvasgattam a hsz-eket, de nem találtam még olyat, ami pontosan körülírja a problémámat. Adott egy teljesen új Asus HD7770 vidikari Asus M4A77T lapon Chieftec 450W-os táppal. A számítógép bekapcsolása után egy rövid sípszó helyett egy hosszú és három rövid hallatszik. Utána se kép, se hang, nem jön be az alaplap képe, helyette átlép D-Sub - Power save módba a monitor, ergo valami miatt nem kap jelet. (Különben a régi videokártyával már öt perc működés után lefagyott és csíkozódott a kép, az utolsó pár restartnál pedig már el sem indult a gép, emiatt újítottam ma új kártyát). Gondoltam arra, hogy veszek egy DVI kábelt, de aggaszt a sípolás, hogy nem segítene.
(1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. - ennek itt most nincs sok haszna)
"1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. - ennek itt most nincs sok haszna"
hogy ne lenne főleg a mellete lévő leírással... Nézd meg az alaplapot nem púpossak-e a kondik az alaplapon. ha nem akkor kérdés: adtál a 7770nek áramot a gépről rendesen, esetleg az áramellátó csatija nem hibás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!