Milyen alaplapot vegyek?
Figyelt kérdés
Pontosabban azt akarnám,hogy mindegy,hogy milyen alaplapom van csak márkás legyen.. gondolok itt a Gigabyte,asus stb...
Mi a fontos egy alaplapba?
2009. szept. 27. 09:20
1/6 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni. Mi úgy csináltuk mert nemrég kaptam új gépet,hogy (ha Bp.-én laksz akkor menj el a 8.ker dohány utca "aqua" nevű bolthoz.)Na szóval bementünk az aqua-hoz és ott segítettek nekünk,hogy mire akarnánk használni meg ilyenek. De amúgy te csak alaplapot akarsz neked volt másik? Vagy még a www.aqua.hu-n megtudod nézni,hogy mik vannak (számítástechnika,alkatrész,alaplap)Ha vennél én az intel-t ajánlanám. Ja meg még el kell döntened,hogy hány lábas legyen 775 vagy ezek a 775 szerintem jó de ez is attól függ,hogy milyen ram-od van meg hdd-d mert ha egy autót akarnál az alaplap az autó motorja a ram pl.: a benzin meg ilyenek minden összhangban van.
2/6 anonim válasza:
Meg még annyi ha talán lecserélnéd a ram-od mindenképp ddr2-es legyen mert a ddr3 lassítja meg gondok is lehetnek az a különbség,hogy a ddr3 kicsit gyorsabb, de ha elmész ahhoz a bolthoz ott segítenek.
3/6 anonim válasza:
Fontos, hogy milyen a processzor foglalata, milyen memória órajeleket támogat, milyen a chipset, és milyen csatlakozók vannak rajta.
4/6 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz rápakolni:
-a vga pcie vagy agp
-ha pcie rakhatsz bele több vgat is, CFnél nagyon számít h milyen az alaplap
-milyen memót (DDR2<DDR3) és mennyit
-proci, c2d vagy vmi amd cuccot
-tuningra akarod, vagy sem
-kellenek e rá integrált vezérlők
-a lap hűtése is számít
És én Gigabyte-t ajánlok, esetleg MSI
5/6 A kérdező kommentje:
Szoval én Gigabyten gondolkodtam,Mégpedig a EP31-DS3L, Socket 775 ,Nem nagyon PRO alaplap, DDR 2-es ramom van, 2,6 dual core proci,Sata 2 csatis HDD ,meg vidikártyát is kell majd venni... esetleg van ajánlatotok?
2009. szept. 28. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!