60ezer forintból mi a legjobb komfiguráció ami viszi a mai játékokat?
"
Intel Quad Core i5 3Ghz, 4gb DDR3-RAM, Nvidia Geforce GTX540 Meg még ezerfajta variáció van.. Szerintem jobb ha elmész egy szakemberhez pl. alkatrész boltba vagy valami és ott kérdezősködni mert itt leírni eltartana egy ideig! ott mondhatod neki hogy mekkora árkategóriában legyen és milyen fajta, ő összetudna valamit hozni ebből.
"
Szerintem meg az lesz a legjobb ha hanyagolod itt a válaszadást.
Mi az hogy x mag,y órajel,z VRAM stb?
Azt hiszed ezek az értékek mondanak bármit is?
i5 60 ezres gépbe?
Nálad minden oké?
A processzor típustól függően majdnem kitenné az egész költségvetést.
"jobb ha elmész egy szakemberhez"
Ismét egy értelmes tanács,ott aztán nagyon jókat fognak neki összerakni.
Szóval egy az egyben baromságokat írsz.
Kérdező!
Ennyiből nem jön ki értelmes konfig újonan,amiért meg is érné kiadni a pénzt.
AMD A8 5500 processzor 36 hó gar.
1 db 25,262 Ft
Asrock FM2A55M-DGS alaplap 24 hó gar.
1 db 13,019 Ft
FSP FSP350-60APN 350W Active PFC 80+ táp 48 hó gar.
1 db 8,576 Ft
Seagate 500GB SATAII 16MB ST500DM005 merevlemez 12 hó gar.
1 db 11,642 Ft
XDL Basic X-01 fekete-vörös ház 12 hó gar.
1 db 3,728 Ft
Zeppelin Xtra 4GB DDR3 1600MHz memória 36 hó gar.
1 db 7,380 Ft
Összesen: 69,606 Ft
pcx.hu
Ezt tudom ajánlani,ebből a pénzből csak APU-s konfig jöhet ki,de optikai egység még így se fér bele.
"
de hogy full grafikán 40 fpsel mennyenek a legjobb játékok is szerintem jó 4 mag 3 ghz 6gb ram 1.5-2gb vidikari :)
"
Ezen már sírok komolyan.
Szerinted a CPU órajele,a rendszermemória és a VRAM mennyisége elárul bármit is teljesítményről?
Tipikus példánya vagy aki szerint jobb egy GT630 4GB-os(DDR3) kártya mint egy HD6670 1GB(DDR5).
De mindegy,nem írogatok itt,csak rohadtul nem értem hogy ha valakinek halvány lila fingja sincs az egészről,akkor minek írja ide a hülyeségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!