Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék venni egy számítógépet?

Szeretnék venni egy számítógépet?

Figyelt kérdés
most egy laptopom van de szeretnék venni egy számítógépet de nem értek hozzá ezért kérném a segítségeteket.szóval a 0-ról kezdem mert nincs hozzá semmim.nem kimondottan játékra kellene de az se baj ha elmenne rajta egy két játék.internetezésre,filmnézésre használnám inkább de nem szeretnék valami gagyi gépet venni és nincs olyan ismerősöm akitől tanácsot kérhetnék ezért fordulok hozzátok.olyan 150-200ezer körüli árban gondolkodom de ha kevesebből kijön az mégjobb
2013. ápr. 27. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy HD7770 OC is elég jó kis kari, de ide minek egy HD7870???? LOOOOL

Az aranyközépút szerintem egy HD7790.

2013. ápr. 27. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:

"Ráadásul te magad mondtad agentK, hogy nem tudod hogy kihajtja-e ezt a procit."

Akkor nem fullHD felbontásról volt szó,hanem 1680x1050.

Egyébként jogos,elnéztem,úgy olvastam hogy kimondottan játékra kell.

Ennek ellenére viszont megállja a helyét a konfigom.

2013. ápr. 27. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
szó-szó
2013. ápr. 27. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy 965-tel megvenném...
2013. ápr. 27. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
40%

Miért is lenne jobb egy közel 4 éves processzor,amit már fél éve nem gyártanak,és alig erősebb mint a 750K,cserébe többet fogyaszt.

Nem akarom szidni a Phenom II-t,jó procik,ma is bőven megállják a helyüket,de szerintem már nem akkora jó vételek manapság.

"

nem kimondottan játékra kellene de az se baj ha elmenne rajta egy két játék.internetezésre,filmnézésre használnám inkább"

Ezekre a célokra még egy 750K is soknak mondható.

2013. ápr. 27. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy:)

Amíg a saját konfigom jól viszi, addig mindegy:)

2013. ápr. 27. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!