Nem flancolásból, de érdemes ezt a routert megvennem?
Mivel van telefon, laptop, meg majd tervezek egy okos tv-t is venni, erre gondoltam: [link]
Mi a véleményetek róla? Megéri ennyiért, van valakinek ilyenje?
Nem tűnik rossznak, hardveresen is korrekt (RT3662 @560 Mhz, 128 MB RAM, 8 MB ROM). Ilyen adottságokkal bírnia kell a gyűrődést. Gigabites LAN, kétsávú Wi-Fi Már a gyári firmware is lenyűgöző tudású, FTP, szerver, letöltés kezelő (torrent is), nyomtatószerver stb.
Még a 25 eFt -os ára is korrekt a tudásához képest.
Ami nem tetszik, az a beépített antenna, de amúgy OK a cucc szerintem.
20mb-es netem van, de nem elsősorban azért venném meg, hanem a torrent miatt, mert akkor nem kellene mennie a gépnek (áramot is kevesebbet fogyaszt) és rá tudnám kötni a nyomtatót is és külső vinyót.
Meg persze ha lesz majd új tv-m, akkor ugye ott tudnám nézni a filmeket amiket letöltöttem, nem kéne húzgálni meg dugdosni még plusz kábeleket...
#5: Nem az a kérdés hogy az onnan letöltött torrent fájlokat kezeli-e, mert az szinte 100% hogy igen. Inkább az a kérdés, hogy az adott torrent oldal felfogja-e ezt a klienst és nem tilt-e ki miatta.
Mert minden torrent oldalnak van fekete listája, a tiltott kliensekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!