Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok nekem egy gépet...

Összeraknátok nekem egy gépet 200-300ezer forintból?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most fogok új gépet kapni, mivel a mostani már nagyon nagyon régi. Szóval, legfőképpen szerkesztésre és játékokra használnám. (Sony Vegas, After Effect, Photoshop + ilyen nagyobb kaliberű játékok, mivel gameplay videókat fogok felvenni). Összességében rátok bízok mindent, 200-300ezer között legyen, minden kell kivéve Monitor, Billentyű. Windows 7 64 bit lenne rajta. Köszönöm .

2013. ápr. 27. 15:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"Egyre viccesebb vagy. "

Légyszíves, hagyjuk ezt, nekem a te tudatlanságod a vicces, bizonyítottad már itt gyk-n eleget.

"Mert egy olcsó egér félre mutat, és széthullik, vagy mi?"

Csak annyit sikerül felfogni a rossz anyaghasználatból? Egyből szét kell esnie vagy mi? Nyilván én vagyok a hülye mikor olyanokra gondolok mint egyes gombok, görgők minősége vagy az egész egér összeszerelése stb.

2013. ápr. 27. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Én bizonyítottam hozzá nem értésem?

Hol?

Amúgy meg ezt, hogy egyes gombok minősége, ezt hogy érted?

Mi kell minőséginek lennie egy gombon?

Az anyaghasználat más dolog.

2013. ápr. 27. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Én bizonyítottam hozzá nem értésem?

Hol? "

Egy remek példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

"Amúgy meg ezt, hogy egyes gombok minősége, ezt hogy érted?

Mi kell minőséginek lennie egy gombon?"

Nem magán a gombon, az összeszerelésen. Most csak azért is egy híresen jó egeret hozok fel példának. MS IM 1.1, az oldalsó két gomb illeszkedése és azok határozatlan nyomáspontja hagyott maga után némi rossz szájízt(kárpótolt minket, hogy kb minden másban remek, szenzor is kiváló, és ezen felül tartós darab).

2013. ápr. 27. 18:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezt az offtengert viszont lassan abbahagyhatnánk, további okosságaiddal inkább pm-be keress meg(vagy jobb ötlet, tájékozódj a témában)
2013. ápr. 27. 18:13
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Ja, te voltál, aki bizonygatta a kínai tápra hogy minőségi? :D

Hát egészségedre, verd ki az egeredre, meg arra a ratyi tápra, az való neked! :R

2013. ápr. 27. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Ja, te voltál, aki bizonygatta a kínai tápra hogy minőségi? :D "

Igen, én voltam. Látom azóta se lettél jártasabb a tápokban. Megsúgom hogy sirtec bél van a kedvelt kis CTG-dben is, bár erről már írtam.

"Hát egészségedre, verd ki az egeredre, meg arra a ratyi tápra, az való neked! :R"

Na végre kibújt a szög a zsákból. Eddig se értél sokat a szemembe, de ezzel a kulturált megnyilvánulásoddal megint csak sikerült bizonyítanod mekkora idióta vagy. Persze én kérek elnézést tőled.

2013. ápr. 27. 18:18
 17/17 halalfalo ***** válasza:
Jó ez a vita az egérről, de nekem egy 2.000FT-os geniusom van, semmi extra, mert én balkezes vagyok, a tesóm meg jobb kezes, és így mindkettőnknek jó. 6 vagy 7 éve használom. Pontos és tartos. Nem sokkal jobb egy olyan egér aminek még 12 gomb van az oldalán, meg bele kell dugnod az ujjad az oldalába stb. stb.
2013. júl. 30. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!