Vezeték nélküli csengővel pc bekapcsolás hogyan?
Arra szeretnék választ kapni hogy hogyan lehetne megoldani a vezeték nélküli csengővel való bekapcsolást.
Elektronikai ismereteim nem nagyon vannak úgyhogy légyszi szájbarágósan...
A válaszokat előre is köszönöm!
Csak annyi hogy mennyire jó lenne ha távirányítással betudnám kapcsolni a gépet mint pl te a tvt.
Én pl nem nézek tvt csak nagyon ritkán de irigylem azokat akik igen és ezzel a fajta bekapcsolással szeretném kielégíteni a vágyaimat :D
Igazi kis kocka vagyok. "nem ám"
Okes. :) Mondjuk, tv-t en sem nezek, miota lusta voltam berakni a gepbe a tvkartyat.
Kozben gondolkodtam, es az lett volna a tippem, hogy zajszigeteles miatt atkoltoztetted a gepet a masik szobaba, es azert kell radios bekapcsolas. ^^
egy ijenre van szükséged :)
valahogy a rajz nem igen jött be nálam
azt nem tudom hogy a vevőrészen mijen tipusu relé van
vagyis impulzus után amit az adó tol kap behuzva e marad a kis relé vagy sem ....
de ha behuzva marad egy kis trüközéssel ki lehet küszöbölni
és ez egy másik kapcsolás itt a vevő kimenetére egy darlington tranzisztort ajálanék megvezérlésre majd egy
relét aminek a érintkezöi rámenének az alaplapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!