+FAN merre fújja a levegőt?
Jelenleg 3 hűtő van a gépben, a tápé, a cpu-é és a vga-é.
A régi tápomból kiműtöttem a ventit, így van egy plussz hűtő, de ez kifele fújja a levegőt.
Ugye a tápventik kifele fújják, a vga és a cpu hűtők meg rá a vga-ra és a cpu-ra. (pontosabban a bordákra és úgy tovább a hardverre)
Ha ez a +FAN kifele fújja, akkor lehet, hogy több meleg levegőtől szabadul meg a gépház, de lehet, hogy ha befele fújja mondjuk a cpu hűtőnek segítve, akkor hatékonyabb?
Én azt javaslom hogy a elől a ventilátor befelé fújjon,hátul kifelé.Ha van felül akkor az kifelé vagy a gép alján akkor az befelé fújjon.Ha van oldalt akkor az eldöntheted hogy befelé fújja a hűvös levegőt a videó kártyára vagy esetleg kifelé szívja a meleg levegőt az a lényeg hogyha oldalt mondjuk 2 ventilátorod is van akkor mind a kettő egyfelé fújja/szívja a levegőt.
Bár csinálhatod másképpen is de szerintem ez így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!