Mennyiből lehetne összerakni egy NAGYON minimális configot?
A téma a következő:
Lent van egy 50"-os tvnk,ki szeretném használni a "tulajdonságait" ezért kéne valami ami le tudja játszani a blu ray anyagokat.Utánanéztem a hardver áraknak és hát mit mondjak..eléggé leestek.
Csak egy alap config kéne amin TÜKÖRSIMÁN mennek a hd anyagok.:
c2d e2200 - használtan 10k alatt
vga -ból 8400Gs pl
ramból mindegy- pl kingmax 1gb 2k
táp:350W-os fsp
dvd meghajtóm van.
alaplapból ugyancska mindegy max 10kig
Winyóból 500gb - hely kell majd a filmeknek.
ház- valami normális mini mert a nappaliban lesz
billem van egerem van
Ezen mennének a hd/blu ray anyagok?
Vagy tudtok valami olcsóbbat amin még normálisan elfutának?Nem szeretnék 40k-nál többet kiadni érte.
Játékok-nem érdekelnek arra van egy másik gép
Hd=nagy videókártya igény ugyhogy a 8400as nem lessz elég.
Esetleg 1 Ati radeon hd 4770 amin úgy jól elfutnának.ramból mehetne 2 giga is.
6600GT ütősebb mint a 8600GS?:/
:S
VOLT karim,már nincs meg most 88GT-m illetve GTX285-öm van.
A 02:06-os vok
Akkor most mi is a bajod igazából... ?!?
most a kérdező csak arcozni akar ezekkel a cuccokkal, vagymégis mit akar? am meg nem tudom hogyan menne egy 1080p tömörítetlen blue-ray 50GBos anyag egy 8400GSen ami önmagában egy hulladék.
a kérdéssel is bajom van. most azt szeretnéd h néhány embert becsicskáztassál és összedobjon neked valamit, számodra tetsző gépházzal? hát öcsém olyat veszel amilyet akarsz, van 3265467237ezres választék belőle... vinyóból 500gb jó és? vedd meg, ezen nincsmit tanácsot adni. ramból megintcsak elmondtad h milyet akarsz, ezen mit tanácsoljunk még? ha már azt a ZSÍR VGA-dat is kinézted mit tanásoljunk még rajta? ha meg e2200as hulladékot akarsz venni akkor azon mit tanácsoljunk? szerintem ezen a gépen sosem fogsz 45GBos blue-rayt lejátszani, TÜKÖRSIMÁN. ha meg valaki segíteni akar mint az előzőek, ne ugasd le őket h neked hű meg ha VGAd van itt meg ott, gondolkozz el azon hogy szeretett volna segíteni... arcozol itt h neked mi mindened van/volt/lesz hát grat az egészhez
:DDD
Ne fárassz,kérdésem az volt h mennyi pénzből lehet összehozni egy olyan configot amin elfutnak a hd anyagok.
Leírtam h SZERINTEM mi lenne a jó választás , erre jött az okoskodás h a 8400GS szar..vegyek inkább 30k-s videokártyát pl 4770..:-/ / c2d e2200-n nem fut el egy hd film..miközben a 3éves volt gépemen ( Amd 64 3200+ +6600GT-n is normálisan ment egy 720p-s rip) :D...
"légy oly kedves ne légy buta":D:D:DDD
Rendben!xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!