Mi a véleményetek erről a VGA-ról?
Igazából az egyik HD7970-el se tudsz melléfogni:)
Milyen lesz a konfig egyébként?
Proci:i7-3770k, nem csak játékra lesz
RAM:Corsair/Kingston 1600MHZ 8GB RAM
Alaplap:Asrock Z77 Extreme 4
SSD:128GB nem tudom pontosan milyet, de szerintem OCZ vagy Samsung.
HDD:WD 1TB 7200RPM 64MB
Táp:Corsair TX 650W, később tervezek egy párt neki(VGA).
CPU hűtés:Corsair H100
Ház:Corsair Carbide R300
Házba kéne még majd egy két ventilátor, Noctua-ra gondoltam elsőnek.
Jó konfig lesz:)
Mennyiért vennéd a Lightningot?
#9-es volnék.
Nos hát, én speciál nem Mo-ban vettem. De egyébként csodaszép, nagyon erős, csendes, és nagyon jól hűt. Nekem 16 GB Corsair Dominator Cl9 1866 MHz-s ramjaim vannak, 4x4 GB, és így Quad Channelbe mennek. Én is hezitáltam eléggé az SSD-k között, de én vettem 2db OCZ Vertex 4 256 GB-t, és hellószia. Nem fogtam mellé. Táp is jó választás lenne, mondjuk én vettem egy Sea Sonic 760W Platinumot, mert lehet jön 2db 7990, aztán mehet a Quad CF(már ha meglesz a 3 monitor :)) R300-as ház nagyon jó, bár... Nekem R500-asom volt, de eladtam. Most egy NZXT 810-em van, és nagyon nagy a hely benne, tökéletesen elfér benne minden, szép fehér :D De egyébként az R300 is tökéletes.
Nekem is ugyanaz a CPU hűtő van, azaz a H100, és a 3930k vígan stabilan fut 4,7 GHz-n. Max terhelésnél se megy feljebb 55-60 foknál. Mondjuk ebben a házba raktam én 6 ventit, vagy mennyit. Mindjárt meg is számolom. Megszámoltam, és 7 van benne. Szóval van benne a radi, a H100-as, meg még 7 venti. És most lehet fognak kapni vizet a 7970-ek még nagyobb tuningért.
Megkérdezhetem, hogy mennyi lenne ez a 7970, amit te szeretnél venni?
5-10 évig?
Nane!
Hol lesz a HD7970 5 múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!