Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A hűtőpasztát a hűtő aljára...

A hűtőpasztát a hűtő aljára vagy a proci tetejére nyomjam?

Figyelt kérdés
És ami után szépen elkentem rögtön rakjam rá a hűtőt vagy várjak míg megszárad?

2013. ápr. 26. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Procira kell tenni. Egyből menjen rá a borda.
2013. ápr. 26. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindegy mire rakod rá. De célszerű előbb a procira. Szép véknyan elkened, és mehet is rá a hűtőborda.
2013. ápr. 26. 12:45
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
58%

Minkét felületet tisztítsd meg alaposan száraz ronggyal vagy papírtörlővel. Csak a processzora kend szét, de ne fürdessed benne csak egy vékony réteget. Én ezzel az átlátszó kemény műanyag lappal szoktam szétkenni, ami csomagoló anyag szokott lenni. Ebből vágok ollóval egy kis darabot.

Sokan csak a közepére nyomnak egy picit a procinak, mondván, hogy a hűtő majd úgyis szétkeni. Ez nem jó módszer mert nem tudhatod, mennyire oszlik el. Nem kell várni száradni, épp ellenkezőleg, ahogy szétkented rakhatod rá a hűtőt és utána már használhatod is a gépet.

2013. ápr. 26. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Tiszta etil alkoholos fülpucival leszeged az odaszáradt pasztát, és a CPU tetejére nyomsz egy keveset. Csak egy kicsit kell elkenni, különben ráfolyik az alaplapra.
2013. ápr. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!