Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes lenne beadni a két...

Érdemes lenne beadni a két szervert egy hosting céghez?

Figyelt kérdés

Van két DELL PowerEdge T710 típusú szerverem 32 gigabájt memóriával és egyenként 4TB merevlemezkapacitással. Apu öccse egy menő építőipari cégnél felsővezető, és odaadták ezeket a dögöket, hogy kezdjek velük amit akarok, nekik nem kell, mert nem használják. Jelképes, 5-5 Ft összegért kaptam, hogy legyen mit írni a selejtezési papírra, hogy hivatalosan eladták őket.. És itt porosodik kb. 2 millió Ft a szobámban, nem tudom mit kezdjek velük. Az eredeti számlák alapján 1 325 800 Ft-ért vásárolták darabját. 800 000 Ft-ért hirdettem meg, de nem kell senkinek, ennyiért nem vesznek szervert. Arra gondoltam, hogy beadom egy ilyen hosting céghez, hogy használják amire akarják, csak abból nekem is legyen hasznom. Vagy adjam bérbe őket? Szerintem jópár weboldal és játékszerver tudna működni róluk, de a redundanciát nem tudnám garantálni, mert csak egy memóriamodul 30 000 Ft-nál kezdődik..

Szerintetek?

2013. ápr. 25. 23:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
21%

Kedves kerdezo, valojaban te 10e (vagy 10ft?) forintot adomanyoznal, mert neked annyi a gepek "bekerulesi osszege".

Ha meg el akarod adni, akkor probald meg kulfoldre. Szalitassal is eselyes, hogy jobban kijossz mint amugy.

2013. ápr. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!