FX-8320 mellé milyen alaplapot és hűtőt vegyek?
A lehető legolcsóbb hűtőt és alaplapot keresem FX-8320-hoz.
A procit maximális terheléssel, sőt tuningolva használnám, főleg renderelésre. Alaplapon legyen:
-legalább 1 PCI-Express 3.0
-USB 2.0 csatlakozók
-minimum 2db RAM slot, dual-channel support, 1600Mhz
-legalább 3db SATA II
(ha lehet akkor PCX-ről válogassatok)
Ez az alaplap tetszik, minden nagyon jó rajta :) Jól látom hogy 2 vga is elférne benne?
Hütéssel kapcsolatban: pcx.hu-ról nem tudnál nézni ? (innen rendelem majd a CPU-t is)
se MSI-t se ASRockot nem venném ennyi pénzért, amikor 23 ezerért már m5a97 EVO lapot kapsz, ami már 6+2-es tápkiosztású, szemben a fenti kettővel ami csak 4+1-es, ezek a lapok ekkora proci alá nem igazán illenek.
De ha olcsóbban kell, akkor is m5a97 r2.0 inkább, az pcx-nál 20 rugó, és 4+2-es a phase kiosztás. Nekem egy ilyen dolgozik egy fx 8320 mellett, és tuningot is egész jól tűri. De én az EVO-t ajánlom
hűtő meg ez
vagy ha találsz valahol Gelid gx-7-et akkor azt.
Nekem egy CM 212 Evo hűt, úgy hogy még egy coolink swif2-1201 rá van pakolva hátra, és 3.8-on túlhajtva teljesen jól hűti, én ajánlom ezt is.
szövegértés egyes -.-
asus m5a97 Evo-nak van 6+2, msi-nek meg asrock-nak 4+1
MSI-t ne vedd, ilyen erős proci alá tegyél valami combosabb deszkát
EVO is crossfire lap és jobb mint az msi
de lelked rajta, ha alapon járatod a 8320-ad arra még jó lehet, de semmi hűtőborda rajta, se semmi.
Ha tuningolni akarod, akkor meg majd ne csodálkozz ha esetleg elfüstöl a cucc a proci alatt. Max cpu tdp amit az mis kibír 125w, ha húzod, egy 140w határú lap fog kelleni, meg olyan ami van valami baszom hűtőborda az északi hídra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!