Szünetmentes táp csatlakoztatásárol számitogépel tudnátok képet agy videot linkelni hogy mit hova kell kötni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 18:05
1/3 anonim válasza:
Esetleg, de csak talán azaz neadjisten elolvassuk a használati utasítást? Vagy az már nem menő?
2/3 A kérdező kommentje:
Ne agy isten ha véletlen valaki kapott az ismerősétől egy használt szünetmentes tápot és nem kapott hozzá használati útmutatot és az ismerősőm sem értett hozzá és én meg nem találtam hozzá se google-n se youtube videot az össze kötéséről,amugy is ha találtam volna leírást biztos nem jöttem volna ide kérdezősködni.
2013. ápr. 24. 18:28
3/3 anonim válasza:
A táphoz kell csatolni egy speciális elosztót (gépes szaküzletben megveheted, nem olcsó, kb. 5000-6000ft) és abba bedugod a géphez szükséges kébeleket. A vételhez meg kell mondd az eladónak a tápegység tipúsát és ő már agyja is a cuccot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!