Szeretnék venni új videokártyát és 8Gb RAM-ra szeretném bővíteni a memóriám. Mitől függ hogy lehetséges-e és mennyibe kerül?
Skyrim és hasonló játékok HD futtatásához szeretném. A neten találtam 8Gb RAM-ot mindössze 7 ezer forintért( [link] ). Az mitől függ hogy a gépem bővíthető-e RAM-mal? Ugyanis amikor 1 ramról bővítettük 2-re akkor 2 újat kellett belerakni és a régi ram nem volt bővíthető. Valamint ez a ram 7 ezer forintért szerintetek megéri? Jó ez a játékok futtatására?
Videokártyában viszont segítségre volna szükségem. Jelenleg nVidia Ge-force 9500 GT-m van, 512Mb-os, de szeretnék beruházni a fentieknek megfelelő 1 vagy 2Gb-os videókártyára, viszont túl sokat nem szeretnék rá költeni. Valami ajánlat? Én úgy 17-20ezer forintban gondolkodtam. Köszönöm :).
Hát...ehhez a max az egy HD6670 lenne, vagy valami régebbi használt kártya, 4850, vagy hasonló.
Ramból szerintem elég ide a 2GB is.
Elavult, gyenge, a teljesítményéhez képest sokat fogyaszt, drága bővíteni (lásd ddr2 ram árak)
Eyg Core 2 Duo azonos órajelen 2x erősebb egy P4-esnél és azok is 6-7 ezerért mennek használtan.
A tápot nézd meg. :D Leveszed a gép oldalán és elolvasod mit ír. Codegen a tippem, jöhetnek a tétek! :P
Szerintem erre a gépre csak minimálisat költs, érdemes lenne platformot váltani, persze az kicsit több pénz. Ha marad a minimal frissítés, akkor használtan + 2gb ram (most elvileg 2x1gb-od van, így még 2x1gb célszerű venni mellé), vga-nak meg egy 8800GT, 9800GT, HD4830, HD4850 használtan. Ezeket már 10e alatt is megkapod használtan. Persze első egy jó táp.
"Alaplap és táp? azzal már jobban menne?"
Nem...minőségi táp új konfignál érné meg, alaplappal meg minden mást is cserélhetnél.
Le lett írva hogy kb mik a lehetőségeid, ha ezt a konfigot akarod bővíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!