Phenom X4 VS Phenom X6. Melyiket vegyem meg?
Az 1080p megy más 2x 3 Ghzen is...
Én az x6ost,vagy x8ast venném meg,ha már úgy lenne,hogy erős proci.De a 4 magos gép is elég erős szerintem mindenre,felette csak számháború az egész.
"De a 4 magos gép is elég erős szerintem mindenre,felette csak számháború az egész.
"
Meséld el ezt akkor is amikor a Phenom X4 kiköpi a lelkét egy HD7950 vagy HD7970 mellett.
Kérdező,milyen konfigba lenne?
Szerintem azért bírná a 7950mellett is...
Meg aztán már szerintem az is túlzás...a 7770 bőven elég játékra is,meg mindenre.
De lehet csak én vagyok minimalista,vagy csak én látom jól,a kettő közül biztos valamelyik.
HD7770 bőven elég?
Persze,bőven elég kis felbontásra,ott se ultra grafikán,de talán high-on se.
Mondj már pár játékot,amin szerinted a 7770 egy 4 magos 3 Ghzes phenommal nem menne full grafikán?
Mert talán van 4 vagy 5 ilyen...Talán.Most 4-5 játék miatt vegyen valaki tízezrekkel drágább gépet?
És az újak közül is általában az ajánlott a 4 mag,de fullon is jó még bőven.pl a COD Bl2,vagy MW3,vagy Prototipe 2,vagy Sleeping dogs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!