Írnátok valami hang elosztó programot 5.1-hez?
Figyelt kérdés
Vettem egy 5.1-es hangkártyát.Mivel a zenék és a windows hangjai nincsenek leosztva 5.1-re csak a játékok és az 5.1-es filmek ezért csak stereoban szol a hangfalam vagyis az első kettő és még a basszus sem.Ha kihúzom a kábelt a hangfalból és átdugom az AUX csatlakozásba akkor jól szól de nem 5.1-ben. De mivel a játékok le vannak osztva 5.1-re azok jól szolnak.Szóval ha tud valaki valamilyen hang elosztó programot hogy zenénél szóljon az összes hangszóró akkor az legyen szíves írja le! Válaszokat is előre köszönöm!2013. ápr. 23. 15:40
1/11 anonim válasza:
Megnézted már a beállító programját a hangkártyának?
2/11 A kérdező kommentje:
Igen! És az integrált hangot pedig letiltottam.
2013. ápr. 23. 15:43
3/11 anonim válasza:
Ez a bállítás általában a kártya programjában van benne. Ha nem tudka, nem találod, akkor pl. Winamp-ban, vagy MediaPlayer classic-ban tudsz beállítani 2.0 -> 5.1 konverziót (WinAmp-hoz plugin kell).
4/11 A kérdező kommentje:
De nem használok Winapmot csak youtube-ozok.
2013. ápr. 23. 16:53
5/11 anonim válasza:
Akkor a hangkártyához (vagy alaplapi hangkártya esetén az alaplaphoz) kellett, hogy kapjál a driver-en kívül egy beállító progit (valsz. a kártya driver-ével együtt települt), amiben be tudod állítani a felskálázást. Ha megmondod a hangkártya, vagy az alaplap típusát, kiguglizom neked, hogy hogy lehet (ha lehet) beállítani.
6/11 A kérdező kommentje:
Genius Sound Maker Value 5.1
Ha jól emlékszem amikor betettem a lemezt akkor több telepíthető lehetőséget is megadott.Talán az is ott van.
2013. ápr. 24. 10:34
7/11 anonim válasza:
Windows XP-d, vagy Windows 7-ed van?
8/11 A kérdező kommentje:
Természetesen win7
2013. ápr. 24. 15:28
9/11 anonim válasza:
A Genius Sound Maker Value 5.1-hez nem találtam eddig leírást, de a Vezérlőpult -> Hang -> Eszköz beállításban is ki lehet elvileg választani, hogy stereo vagy surround legyen a hangzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!