Mi a külömbség a két proci között?
Amd fx 6300 és Amd fx 8320
Játékra használnám
Az egyik 3 modul/6 mag a másik pedig 4 modul/8 mag.
Játékra bőven elég az FX6300
Milyen lenne a konfig?
Alaplaplapnak ASRock 970 Extreme4
Videokártya sapphir vagy gigabyte 7970 ezt még nem döntöttem el
FX-6300
Modulok száma: 3
Turbo alap/max órajel: 3,8/4,1 GHz
L2 cache: 3 x 2 MB
TDP: 95W
Northbridge órajel: 2 GHz
FX-8320
Modulok száma: 4
Turbo alap/max órajel: 3,7/4,0 GHz
L2 cache: 4 x 2 MB
TDP: 125W
Northbridge órajel: 2,2 GHz
Ezenkívül eltérnek még a csomagolásukban (a 4 modulos FX-eknek fémdoboz jár), valamint az FX8320 ára természetesen magasabb.
Játékok alatt nincs különbség a 2 processzor teljesítménye között, ezért értelem szerűen az olcsóbb javasolt, ami jelen esetben az FX6300.
Hát ezért ez már tényleg röhej, szánalmas ez az oldal. Leírok egy választ 36%, leírja valaki utánam totál ugyan azt, kiegészítve avval hogy mi egyezik a 2 processzorba, holott a kérdés a különbségekről szólt, az 100%
Oda írtam a turbó órajeleket /-el elválasztva, nem tudom mit nem lehet rajta felfogni. A magórajelről egy rohadt szót nem szóltam, ugyanis abban nincs különbség. Az L3 cache dettó ugyan az, minek felhozni? A Northbride órajele meg ennyi gyárilag, ez van megadva, ennyire tervezték a mérnökök stb., nem tudok mást írni ha ennyi.
Egyrészt én nem minuszoltalak le, ha nem hiszed küldhetek screenshot-ot is :).
Másrészt a második hozászolásom nem is telljesen neked szólt, hanem a sok retardáltnak akik össze vissza pontoznak, ezáltal rengeteg embert megtévesztenek.
Valamiért nekem az jött le, mintha azt feltételezted volna, hogy helytelen volt a válaszom, ("A TDP-t jól írta az előző illetve az L2 cache méretét.") mintha a többi nem lenne helyes stb... De ha csak kiegészítésnek szántad, akkor OK, bár első nekifutásra valóban azt gondoltam, hogy te is a leszavazók között voltál, de a tipikus leszavazóemberek általában nem adnak ilyen kulturált választ a némileg felháborodott reakciómra, szóval ezt valóban rosszul gondoltam.
agentK is kapott egy mínuszt már, pedig abba a válaszba se lehet belekötni. De az az érzésem, hogy a "Játékra bőven elég az FX6300 " kijelentés szúrja nagyon egyesek szemét itt a GYK-n. Ezek a hozzászólások általában erősen le vannak szavazva, természetesen mindenféle cáfolat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!