Mi a véleményetek a configuráciomról?
Processzor:Intel Core i7 3770k
VGA:Evga gtx 670
Alaplap:ASRock z77 extreme4
RAM:Corsair 8 GB (1 X 8 VAGY 2X4)
Merevlemez:2TB WD 3.5" Caviar Green SATAIII 64MB cache winchester (WD20EARX)
Táp: Chieftec GPS-700A8 700W
Monitor:LG D2343P-BN Monitor/LG DM2352D-PZ Monitor
Mi az hogy nem jó játékra?
Fölösleges maximum egy 670 mellé,de nem rossz.
#5-ös volnék.
Leírnád nekem, hogy mennyid van az egész gépre? Akkor segíthetek is, azaz összerakok neked egy gépet.
"Értelek,amugy mennyivel jobb a 7970?Most a te véleményedre lennék kiváncsi,nem a tesztekre:)"
Újra olvastam az egészet, és most látom mit írtál. :) Nos hát én megvettem egy MSI 680 Lightning-t(ez is szintén a tuningosabb fajta 680) és azt kell, hogy mondjam, hogy az Asus Matrix 7970 Platinummal jobban megvoltam elégedve, játékok alatt is jobban szerepelt, meg hát nekem nem is nagyon kellett a CUDA, mert nem használok olyan programot aminek kell. Nekem sokkal jobban jön az ami van a 7970-be, a Stream. Ha meg játékra kell, akkor is a 7970-et ajánlom, minthogy egy 670-et. És mivel nem nagyon jött be nekem a 680 a 7970-hez képest, így rögtön adtam is el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!