Milyen videokártyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Gigabyte GA-8VM800PMD-775-RH alaplap, és ati radeon 9550 vga van benne, de le szeretném cserélni, milyet ajánltok ami viszonylag jó és olcsó, illetve betalál ebbe az alaplapba. 500MB vagy 1 GB-is is jó. Várom a válaszokat.2013. ápr. 21. 18:13
1/15 anonim válasza:
500mb vagy 1 gb... Látom a hozzáértés megvan. Nem VRAM alapján választunk kártyát, de ami most fontosabb, hogy ebből nem tudunk semmit. Az olcsó mindenkinél mást jelent. Vagy aki olcsó alatt 5 ezret ért, van akinek meg még a HD7770 sem drága 30 ezerért. A viszonylag jó és olcsó alatt persze lehet ár/érték arányt is érteni, amiből megint nem tudunk dönteni. Pl. egy HD7770 megéri nagyon is az árát, de egy 7970 is, csak az már 100 fölött kezdődik, de az árához képest jó. De ha az árat tudjuk még mindig fontos a processzor, ugyanis ő fog a kártyával együtt dolgozni, és nem mindegy milyen erős. Nyílván egy elavult core 2 dou-hoz, vagy athlon-hoz nem fogunk csúcskártyákat ajánlani. De ha a processzor is stimmel még mindig fontos a tápegység, hisz ő fogja árammal ellátni, és ha nem bír lépést tartani a kártyával (és nem mellesleg sz@r minőségű), akkor le is éghet és a halálakor magával ránthatja az egész gépet, ha mondjuk nincs benne túláram védelem.
2/15 anonim válasza:
Ja egyébként 500 megás kártya nincs. Mindig a 2 valamelyik hatványával dolgozunk, így 256, 512 és 1024mb (1 giga) Video memóriával ellátott kártyákat kapunk.
3/15 anonim válasza:
agp-be egy 3850-re érdemes beruházni
4/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hogy kell számolni, csak megszokásból írtam így. egyébként sem vagyok jártas ebben a témában de azért nem kell máris leharapni a fejem. Olcsó alatt max 10 000 ft-ot értek ami meg is éri az árát.
Alaplap: Gigabyte GA-8VM800PMD-775-RH
VGA: ATI Radeon 9550 agp8x
Proci: Intel Dualcore 805 2.66 GHz, bus 533
Táp: Delux ATX-450W P4
2013. ápr. 21. 22:06
5/15 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat.
2013. ápr. 26. 16:59
6/15 anonim válasza:
Szerintem ebbe már nem éri meg befektetni. 10E forintért meg használtan lehet gyenge kártyákat nézni bele, amik szintén elavultak. Én inkább gyűjtenék még és vennék egy új gépet.
7/15 anonim válasza:
Msi N610-1GD3H/LP-10 755 Ft
De igazán összegyűjthetnél egy 30-35 ezer forintot mert azét már kapsz jót...
8/15 A kérdező kommentje:
Ok, megnézem ezt. Többet nem szeretnék befektetni, mert aztán lesz új gép de egy ideig még ki kell húznom evvel, és már haldoklik a videókátya miatt.
2013. ápr. 26. 22:03
9/15 anonim válasza:
Ha megmondanád a géped adatait akkor könnyebben tudnánk segíteni.Lehetőleg pontosan mondd meg őket.
10/15 anonim válasza:
Már leírtam, de mivel AGP, ezért 10k körül egy 3850 még nem gyenge kártya bele, és pcie kártyákat ne ajánljatok neki ti rakat szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!