Mi a véleményetek erről a processzorról? : AMD A6 APU with Radeon (tm) HD graphics 2.10 ghz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 12:04
1/8 anonim válasza:
Pontosan melyik A6?
Mert van A6 FM1-be és FM2-be is.
Milyen lenne a konfig mellette?
2/8 A kérdező kommentje:
Fm1, és énvagyok az akinek ajánlottad a Tápegységet (ami már meg is van) meg a Sapphire HD 7770-es videókarit a PCX-hu-ról XDDDDD És jövőhéten fogom megrendelni a videókarit :) Csak rákérdeztem hogy azért mit gondolnak a többiek erről a prociról :)
2013. ápr. 21. 12:12
3/8 anonim válasza:
Azt hogy hülyeség.
Egyrészt halott platform az FM1,ilyen platformot már ne vegyél.
Másrészt mi értelme egy APU-nak egy HD7770 mellett?
4/8 anonim válasza:
szerintem hülyeség (már bocsi AgentK) az FM1 az kihalt foglalat max 1 éve van neki inkább vegyél FM2-be ilyet vagy mennyi pénzed van gépre össze dobok neked ipon.hu ról gyors egy gépet ha leírod hogy mire használnád
5/8 BM-Striker válasza:
Egy foglalat kihalt, ha már nem fejlesztenek hozzá processzort-t és chipset-et, és nem kompatibilis az utódjával, mint pl. at AM2+ az AM3-mal.
6/8 A kérdező kommentje:
Te most mivan veled???? Te ajánlottad nekem a videókártyát, ne basszál ki velem már 10 ezer forintért megrendeltem azt a köcsög tápegyságet, és most kitalálod hogy hülyeség. Most akkor mivan?!?!?!?
2013. ápr. 21. 12:40
7/8 anonim válasza:
Nem a VGA a hülyeség,hanem venni egy FM1-es processzort.
Vagy mivan?
Van most egy FM1-es lapod gyengébb procival?
8/8 anonim válasza:
szerintem a CPU-t te ajánlotad neki és ő rendelt hozzá egy tápot amit te ajánlottál de a többi még nincs meg hozzá szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!