Notebook processzora milyen jó minőségű hűtő pasztát tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Ugyan olyan paszta kell rá mint egy asztali gépbe?
Kinek milyen vált be?
Nekem van itthol egy régi már vagy 5-6 éves Silver Greas nevezetű asztali gép hűtőventihez kapott ezüst színű pasztám. Ezt rákenhetem laptop processzorra?
2013. ápr. 20. 12:40
1/4 anonim válasza:
Rákenheted, nekem is sima paszta van a laptopom processzorán.
2/4 Komplikato válasza:
Szerintem hordozható gépben NEM pasztát használnak és ennek oka van. Ilyen hőátvivő "párnácskák" vannak, afféle vastagabb kétoldalas hőátvivő ragasztó, mivel feltételezem a notebookban lévő hűtésnél nem lehet annyira fix és minimális a légrés, mint asztali gépnél. A hardveraprón szoktak is ilyesmiket árulni. Van aki kis darabkákat, van aki nagy vágható lapokban.
3/4 anonim válasza:
Te hülye vagy,ugyan olyan paszta és kell rá mint az asztalira,egy jobb minőségű paszta képes a procin segíteni -10 fokot,persze nem árt évente kitakarítani azért a laptopot de az asztali képet se árt.
4/4 anonim válasza:
ÉS asztalinál sincs légrés a CPU és a hűtő között,akkor kb semmit nem hűtene,ezeket rézcsövekkel oldáj meg ami hozzá ér a CPU-hoz és a hővezető pasztához is,így mivel vezeti a forró levegőt a réz,szépen elviszi a ventilátorhoz ami kifujja,számítógépnél is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!