Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártyánál mi a különbség...

Videókártyánál mi a különbség a sima és az SLI között?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok annyira nagy pc-s, csak így naggyából ismerem az AMD meg Nvidia kártyákat. Tudom h laptopon a GF GT 650m már elég jónak számít, de találtam olyat, amivel 650m SLI van. Namost nem tudom h ez most jobb e, vagy gyengébb?? És ha mondjuk erősebb, akkor miben és miért?

2013. ápr. 20. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nvidia cégnél van sli , ami azt jellenti hogy 2 videókártya van össze kötve , szóval.. Például Gtx 680 Sli . Igy sokkal erősebb.
2013. ápr. 20. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Az SLI két darab egyforma videokártya összekötését jelenti, ugyan az mint az AMD-nél Crossfire X. Szóval egy GTX 650m SLI-s laptop kb 2x akkora grafikus telejsítményt tud nyújtani, mint egy sima 650m-es.
2013. ápr. 20. 13:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :) Igen, azt tudtam h az AMD-nél Crossfire van, de hogy az Nvidinél hogy hívják, ez új volt.
2013. ápr. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!