PC-konfig játékra? Mennyire lenne jó?
AMD FX6300
ASRock 970 Extreme 3 vagy Extreme 4
Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600MHz DDR3 CL9
WD 1TB HDD SATA III
Samsung 120GB SSD
XFX Pro 450W vagy 550W
Sapphire HD7970
Cooler Master HAF 922 RC-922M-KKN1-GP
Scythe Mugen 3 Rev. B
SAMSUNG SH-118AB/BEBE Fekete
Meg még +néhány Venti a házba.
Szerintetek ez a konfig elvinné pl. a BF 3-at Mediumon vagy High-en? Nem Ultrán. (1440x900)
bocs ha kihagytam valamit, majd utólag pótolom:)
Az én fele ennyibe kerülő gépem viszi ultrán FullHD-ba élvezhetően, akkor ez hogy a fenébe ne?
Hihetetlen, hogy nem képesek tesztet keresni az emberek, hanem egyből feltesznek egy kérdést ide...
Figyelj, azért ne gyere már te is ilyen marhaságokkal jó?
Sokszor hallottam már hogy a BF3 rengeteg VGA-n kifog, és ezért tettem fel a kérdést. Nem igaz hogy ennyire nem bírtok segítőkészek lenni. Mert ez igazán nem volt az.
"Figyelj, azért ne gyere már te is ilyen marhaságokkal jó?"
1280x1024-ben átlag 87 FPS ultrán... FullHD-t meg keress te és találd ki hogyan megy :) Multiban, 64 fős szerveren volt.
Ami azt illeti volt szerencsém kipróbálni a kártyámat FullHD-ban, de nem az én gépembe volt, csak meg néztük hogy mennek a játékok FullHD-ban... Most kövezzetek meg, de FPS-t nem mértünk.
- AsRock 970 Extreme 4
- XFX Pro Series 550W <- elég lenne a 450W-os is, de az 550W-os nagyon jó áron van, 1-2eFt-tal drágább.
- Sapphire HD7970 - Vapor-X -es legyen akkor már, ha belefér, mert annak jobb a hűtése. :)
- Scythe Mugen 3 Rev. B / Scythe Mine 2 (/ Scythe Ashura)
- Samsung SH-224BB/BEBE Fekete OEM
- Cooler Master HAF XM
Cooler Master Storm Scout 2 Advanced
Corsair Carbide 400/500
Corsair Vengeance C70
Fractal Design Define R4/R3
Nanoxia Deep Silence 2
- rendszerhűtő/ház venti: Xilence COO-XPF120.R Piros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!