Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzort ajánlotok...

Milyen processzort ajánlotok játékra?

Figyelt kérdés
Egészen mostanáig egy Intel Core I5-3750K procin gondolkoztam de mikor megláttam az árát letettem róla... Tudnátok ajánlani hasonló kaliberű processzort csak olcsóbban? Az AMD-ről mi a véleményetek, tényleg sokat fogyasztanak és nem olyan minőségűek? Segítségeteket köszönöm! :)
2013. ápr. 19. 14:31
 1/5 anti paladin ***** válasza:

Az fx-6300 és az fm2-es négmagos Athlon 2-ők már használhatóak játékra is.

Az fx széria max 30W-tal fogyaszt többet a hasonló kategóriás intelnél. Éves szinten 24/7-tel számolva is pár ezer forint különbséget jelent.

2013. ápr. 19. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
AMD jobb ár/értékbe,viszont 2 kártyás konfighoz jobb az intel,amúgy FX6300 a legjobb ár/értékű processzor,ha 8magosat akarsz,akkor is pl a fx8350 8mag 4ghz megkapható 50ezer alatt...
2013. ápr. 19. 14:52
 3/5 A kérdező kommentje:
1000 köszi a korrekt válaszokért, máris nézem őket!
2013. ápr. 19. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:

AMD Athlon II : [link]

AMD FX-6300 : [link]

Melyik legyen?

2013. ápr. 19. 15:05
 5/5 anti paladin ***** válasza:

Az fx valamivel erősebb, viszont abba a foglalatba (am3+) elvileg már nem jön újabb proci. Ellenben am3+ os foglalatú alaplapba tehető i5 szintű amd proci is ha később lenne rá keret.

Az athlon valamivel gyengébb az fx-nél, viszont abba a foglalatba az a kapható egyik legerősebb proci. Ellenben később elvileg jönnek bele újabb fejlesztésű procik de akkor alaplapot is úgy kell választani hozzá.

Sztem legyen fx aztán ha kevés az erő akkor mehet bele fx-8320 vagy helyből egy teljes platform csere, attól függően mit hoz a jövő.

2013. ápr. 19. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!