Sikeres volt a videókártya telepítés?
Figyelt kérdés
Be volt dugva eddig isa csak a cd-t amit hozzálaptam nem tettem be de most már elvileg feltelepítettem..
van egy ilyen opcióm is..sikerült akkor a telepítés?
hol tudom,megnézni,hogy mekkora?(tudom hogy 2gigás de hol írja)?
2013. ápr. 18. 17:43
1/12 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 18. 17:44
2/12 anonim válasza:
Ha nem szaggat a gep, nincs hangya haboru akkor sikeresen.. Inditsd ujra azert a geped
3/12 A kérdező kommentje:
telepítés után újraindítottam :D minden stimmel...
2013. ápr. 18. 17:48
4/12 A kérdező kommentje:
csak azért hiszem,hogy valami nem jó mert a vezérlőpultnál nem írja külön a kártyát..vagy ott nem is kell?
2013. ápr. 18. 17:49
5/12 anonim válasza:
:3 és a kedvenc játékom képével raktad ki :D
-Amúgy jó:)
6/12 A kérdező kommentje:
akkor zsír :D az asus meghajtónak a cd-jét is telepíteni kell?
2013. ápr. 18. 17:57
7/12 anonim válasza:
én nem raktam... csak simán megszenvedtem vele Win7 alatt. xD
(gondolom DVD író)
8/12 A kérdező kommentje:
igen egy olcsó asus....
2013. ápr. 18. 17:59
9/12 A kérdező kommentje:
mert a használati utasításban csak azt írja,hogy hogyan szereljem be...a telepítésről nem ír semmit
2013. ápr. 18. 17:59
10/12 anonim válasza:
Win7 nel csak videokartya drivert kell meg a kulsos pci eszkozoket (asztali pc).
Atinal catalyst control center + driver
nvidianal meg felmesz a hivatalos oldalara es ott minden parameteret megadsz a videokartyarol es magatol telepit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!