Kikapcsolgat a monitor pár percenként. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy hp 1730 - as monitorom, ami pár napja kikapcsolgat, és csak akkor kapcsol vissza, ha kihúzom a tápkábelt várok 1 percet, és vissza bedugom. Mi lehet a baja?
2013. ápr. 18. 16:20
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg a monitor tápegysége szarakodhat és valami védelem lekapcsolja. De az is lehet, hogy magában a hálózatban van túl nagy ingadozás és amiatt kapcsol le. Persze ha a gép is ugyan azon az aljzaton van, akkor erre kicsi a valószínűség, mert akkor magát a gépet is zavarná.
Aztán még monitor elektronikájában is x+1 dolog tönkre tud menni, szóval ezt így látatlanban nehéz konkrétan megmondani.
Egy szakszervizbe nagy valószínűséggel megmondják mi a hiba, persze kérdés, hogy mennyit érdemes ráfordítani.
2/3 A kérdező kommentje:
Mikor kikapcsol, valami elkezd benne kattogni. tik-tik-tik tik hangot ad BASSZOS kikapcsolt nem baj írok tovább :) Ha hiba van bocs, nem látom mit írok. Szóval most szétszedtem, kondi puffadt volt, kicseréltem. Ugyanaz. Otta táp IC körül valami kattog, szerintem (úgy hallom) mindha a trafó lenne, ami a felső fénycsőhöz transzfolmál-. Na most ezt a szöveget monitor náélkül írrtam, bocsi a hibákért!
2013. ápr. 18. 18:44
3/3 A kérdező kommentje:
A Fő táptrafő kezd el kattogni, mert valami zárlatos. Azt mondták, hogy valami egyenirányító, na azt áttettem egy másik monitoról, de ugyanaz...
2013. ápr. 20. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!