Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon erős konfig ez játékra?

Nagyon erős konfig ez játékra?

Figyelt kérdés

mostanában sokat látom ezt vagy ehez hasonló konfigot,tényleg olyan jó összeállítás játékra?

alaplap ASRock 970 Extreme4, 970 (dual PC3-14900U DDR3)

Proci AMD FX-8320 3.50GHz AM3+ BOX

memoria Corsair Vengeance low profile black DIMM kit 8GB PC3-12800U CL9-9-9-24, low profile (DDR3-1600) (CML8GX3M2A1600C9)

videókártya Sapphire Radeon HD 7970, 3GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, mini DisplayPort (11197-11-40G)

merevlemez Seagate Barracuda 7200.14 1000GB, SATA 6Gb/s (ST1000DM003)

optikai egység Samsung SH-224BB black, SATA, bulk (BEBE)

ssd Kingston SSDNow V300 60GB, 2.5", SATA 6Gb/s (SV300S37A/60G)

ház THERMALTAKE VN40001W2N Commander MS-I

táp FSP Raider 550

2013. ápr. 18. 14:58
1 2
 11/20 Osynho ***** válasza:

"a legtöbben inkáb vesznek erős számítógépet,amikor játékon kívül mindenben ugyanaz,mint a gyenge,olcsó."

Valóban? :)

2013. ápr. 18. 16:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Valóban.

Egy normál embernek ,aki nem 3d modelleket tervez,nem kell combos gép.

egy mezei kétmagos bőven elég minden hétköznapi dologra megfelelő sebességen.Aki játszani akar,az meg vegyen konzolt.

2013. ápr. 18. 16:46
 13/20 Osynho ***** válasza:
Te játékon kívül-t írtál. És oda elég sok minden beletartozik. Render, képszerkesztés, filmvágás. Itt meg ég és föld a különbség. Sőt, továbbmegyek egy sima netezésnél is, ha sok lap meg van nyitva + vannak flash tartalmak, máris belassul egy 40-50 ezres gép.
2013. ápr. 18. 16:50
 14/20 Osynho ***** válasza:

"Aki játszani akar,az meg vegyen konzolt."

Meg hozzá tv-t és pár év múlva, mikor már elavult lesz a konzolok hardvere, nézze a buta grafikát, ami egy pc-n sokkal szebb. :)

2013. ápr. 18. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Hát én meg nem venném rossz az egész konfig!!!!!

1. Egy 23 ezres lapra akarsz egy 50 ezres procit meg egy 120ezres videókártyát belerakni olyan 40k körül már van normális alaplap.

2. A processzornak kéne egy komolyabb hűtő mert a gyári egy rakat ****

3. Ha gyári hűtővel akarod MINEK alacsony profilú RAM? Jóval drágább a sima társaihoz képest.

4. A processzor amit kinéztél játékra értelmetlen, i5-ös procik ebben az árkategóriába verik, ez a processzor videóvágásra jó ahol több szálon kell dolgozni.

5. Az 550 wattos táp tuti. hogy nem fogja bírni. Ennek a konfignak ha marad a jelenlegi processzor akkor alsó hangon egy 600wattos táp kell.

2013. ápr. 18. 19:13
 16/20 Osynho ***** válasza:
2013. ápr. 18. 19:18
 17/20 BM-Striker ***** válasza:

15:bullshit.

1. A cpu 43000 és az Extreme 4 egy jó alaplap, aminek még az ára is kedvező

2, Hűtőt később is lehet bővíteni ráfizetés nálkül ellentétben a többi alkatréssel.

3. Memóriából a low profile a normál mértet.

4. Játékra a 6300 is elég lenne, de egy számítógép nem csak játékra való....

5. Én sem ezt a tápot választanám hanem az 520w-os Seasinic S12 II-t.

550w bőven elég a gépre de a Raider 550-nek gondjai vannak hirtelen változó terhelés mellett ha több hdd van a gépben, mivel egy 12v-os ágon dolgozik az egész táp.

2013. ápr. 18. 19:51
 18/20 anonim ***** válasza:

MIről beszélsz te,hogy egy 50ezres gép belassul egy flash től,vagy videóvágástól?Milyen sz@r helyen veszed te a gépeket?

Akár használtat is lehet 34 magosat venni,amiken akár még komolyabb játékok is el mennek,nem hogy szaros videószerkesztés...

Nagyon el vagy tévedve.

De új alkatrészekből is kijön minimum egy kétmagos,ami még mindig nem olyan gyenge.

És hát nem is tudom,200ezres különbségnek talán beillik egy kis későbbi grafikai csúnyulás a későbbi számítógépekhez képest,de akkor sincs gondmert egy majd akkori konzol ugyanúgy olcsóbban adja ugyanazt a játékélményt,sőt,jobbat.

Azért tudom,mert nekem volt erős számítógépem is,játékra,és konzolom is.És sokkal élvezetesebb konzolon.

Persze mindenki úgy szórja a pénzét,ahogy neki jól esik...

2013. ápr. 18. 19:58
 19/20 Osynho ***** válasza:

"MIről beszélsz te,hogy egy 50ezres gép belassul egy flash től,vagy videóvágástól?"

Hol írtam, hogy belassul videóvágástól? :D Nem kell belemagyarázni a dolgokat. ;-) Komoly munkánál szimplán csak többször annyi idő mire végez egy gyenge gép, mint egy erősebb. Aki ilyesmire is használja, azt ez igenis zavarni fogja.

"Akár használtat is lehet 34 magosat venni,amiken akár még komolyabb játékok is el mennek,nem hogy szaros videószerkesztés...

Nagyon el vagy tévedve. "

50 ezerért komoly használt gépet mutass légy szíves! Játékhoz eleve felesleges sok-sok processzormag, oda vga kell, pl a videószerkesztéshez kell erő, amivel szépen cáfoltam is az elhamarkodott állításodat.

"De új alkatrészekből is kijön minimum egy kétmagos,ami még mindig nem olyan gyenge. "

Légy szíves, rakj össze nekem 50 ezer Ft-ért egy gépet, új alkatrészekből. Rendes táp feltétel.

"És hát nem is tudom,200ezres különbségnek talán beillik egy kis későbbi grafikai csúnyulás a későbbi számítógépekhez képest."

Azt a 200 ezret nem kell egyből rákölteni. Én az utóbbi 4 évben összesen nem költöttem ennyit a gépre, mégis nagyon jól elmennek a játékok, a mai konzolokat megalázó grafikával. Ezen kívül a PC kicsit szélesebb körben használható, mint egy konzol. :)

2013. ápr. 18. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:
[link] tessék itt van 50ezer magyar ft-ból egy gép
2013. ápr. 19. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!