Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nincs se tolto, se zsinor?

Nincs se tolto, se zsinor?

Figyelt kérdés

Vettem egy vezeteknelkuli egeret (VX Nano, Logitech).

A csomagban volt 1 darab eger, 1 darab vevo (USB-re) es 1 darab USB hosszabbito + 2 darab AAA alkaline (durvacel) battery.

Nem kellene benne vmi toltonek is lennie?

Vagy az egeren valami csatlakozo amin keresztul tolteni lehet?

"Duracel AAA Alkaline Battery": Ezt lehet egyaltalan tolteni vagy el kell dobni ha kimerult, ez egy sima elem?

2009. szept. 24. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Battery az elem. Vagyis nem akkuval működik.
2009. szept. 24. 17:17
 2/6 A kérdező kommentje:

jolvan mar lementem vettem toltot meg akkukat hozza...

ez a rovid valasz hogy "a battery az elem" vilagos, de miert ne mukodhetne akkuval....

2009. szept. 24. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor szerezz be olyan külön töltőt, amelyhez 2-4 ceruzaelem szerű akku is tartozik. Általában 3000-6000 ft-ba kerül. Van sokféle (Energizer, Duracell stb.) pl. a Duna Plázában, a Saturnban.
2009. szept. 24. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Természetesen működik akkuval is. Én is így használom. Viszonylag gyakran kell tölteni, pedig amikor nem használom az egeret mindig kikapcsolom azt a kis kapcsolót az alján. Egy hetet nem nagyon bír ki a két AAA akksi.
2010. febr. 4. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb a vezetékes egér.
2010. febr. 4. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:

akkor az enyem eleg energiatakarekos... kb 2-3 hetet kibir (pedig eleg sokat gepezek:D) van hogy 7-8 orat is:D

AAA-s duracellel megy (2db) 1000mAh-s

2010. aug. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!