Asus A8N SLI Deluxe Alaplapba bele lehet tenni egy AMD Phenom x4 9550 AM2, AM2+ processzort? Vagy mi a leg erősebb processzor amit vennem kéne hozzá?
Figyelt kérdés
Az alapla socket 939-es elvileg.2013. ápr. 18. 10:08
2/7 P.O.C. válasza:
Ha s939 -es akkor, hogy akarsz bele AM2/AM2+ -os procit rakni?
Amúgy s939 -re is van multi core proci, de csak kétmagosak. És használtan is elég drágák.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. ápr. 18. 11:11
4/7 anonim válasza:
S939-be úgy tudom az Athlon 64 4200+ X2 a leggyorsabb. De ez a Phenom X4 AM2-es biztos, hogy nem lesz jó bele.
5/7 anonim válasza:
Én a hejedben el adnám az alaplapot processzorostúl,és vennék egy újat.igaz húzósabb ára van,de annyira nem,mint amivel nagyobb teljesítményt kapsz.
Nekem nemrég volt amd phenom II x4 965 am3asom,és "csak" 28 ezer.egy alaplap,max 12 lehet.De annyival erősebb,mint a régi volt,hogy megéri.
Amúgy a 939,az am2 és az am3 ugyanaz a tüskekinézet,csak ha bele rakod,nem mind megy a másikban,sőt...egyik se.
6/7 BM-Striker válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
A legelső hozzászólásban az alaplap leírásában, ha jól látom ez a leghúzósabb teljesítményű: Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+rev.E6 (Socket939)
2013. ápr. 18. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!